Taşın altına elimi koymayı askerlik görevi saydım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Taşın altına elimi koymayı askerlik görevi saydım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kalabalık bir partili tarafından karşılanan Zeki Çakan, partililerle tek tek selamlaştı. Çakan, konuşmasında, Gerek Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü gerek bakanlığı esnasında ülkeye, bölgeye açıklık, şeffaflık ve katılımcılığı esas alarak, milli ve manevi değerleri esas alarak hizmet etmeyi şiar edindim dedi.
Hizmetleri sırasında ayrımcılık yapmadığını belirten Çakan, şunları söyledi: Ama bölgeye hizmet ederken kol içine bükülüyor, mümkün olduğu kadar tüm Ereğli-Zonguldak köyleri bilirler ki, içme suyundan köprülerine, camilerinden kanalizasyonuna, duvarlarına, altyapılarına varana kadar her hizmette elimden geleni yapmaya çalıştım. 2002 yılından sonra Bartın ve Ankara´da, Zonguldak´ta siyasetten biraz uzak durdum. Ama bugün içinde bulunduğumuz ortam, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin korunması, bugün içinde bulunduğumuz ortam dikkate alınarak devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü, al bayrağımız dalgalanırken rüzgarının kesilmemesi için 57. Hükümette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak birlikte çalıştığımız, liderliğine inandığım, güvendiğim sayın genel başkanım, MHP´de taşın altına elimi koymayı bir askerlik görevi saydım ve aday adayı oldum.

FİLYOS PROJESİNE DEĞİNDİ
Zonguldak´ın en büyük projesinin Filyos olduğunu belirten Çakan, sözlerini şöyle sürdürdü: Bugün Filyos Projesinin altyapısı ihale edilmiştir, fakat o projenin en büyük barajı olan Köprübaşı barajının temeli benim bakanlığım zamanında atılmıştır. Arkasında dört baraj vardır. Bu altyapı ihalesinden sonra üstyapı ihalesi yapılacaktır. Yaklaşık 757 milyon dolarlık yatırım gerekmektedir. Aksi taktirde, altyapı ihalesinden sonra üst yapı ihalesi yapılıp, bizim yaptırdığımız makro projeye dayalı, 5 baraj, derivasyon tünelleri ve su, zapturapt altına alınmazsa Filyos projesinden yararlanılması mümkün değildir.
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
gemici ibo
gemici ibo - 9 yıl Önce

eskiden sosyal demokrat,tın.sonradan anavatan,cı oldun.şimdide MHP,li oldun.hadi hayırlısı.önümüzdeki seçimlerde hangi partiden olacaksın bakalım.

SIRADAKİ HABER