Taşkın’dan yangın uyarısı

Zonguldak´&305;n Alapl&305; ilçesi belediyesi &304;tfaiye Müdürü Sinan Taºk&305;n, yaz mevsimde orman, an&305;z ve ekin yang&305;nlar&305;n&305;n çok oldu&287;una belirterek vatandaºlar&305; daha dikkatli olmalar&305; konusunda uyard&305;.

Taşkın’dan yangın uyarısı

Zonguldak´ın Alaplı ilçesi belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taºkın, yaz mevsimde orman, anız ve ekin yangınlarının çok olduğuna belirterek vatandaºları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taºkın, özellikle yaz aylarında orman, anız ve ekin yangınların olduğuna dikkat çekti. Yangınların vatandaºların dikkatli olmaları ve tedbirli davranmaları ile en aza indirilebileceğini belirten Taºkın, Yaz mevsiminde yangın tehlikesi çok daha fazla. Bu mevsimde insan kaynaklı yangınlar artıyor. Orman, anız ve ekin yangınları çok daha fazla oluyor. Vatandaºlarımız daha dikkatli olmalıdır. Biraz tedbir alıp özen gösterirsek, bu mevsimde yangın sayısını azaltabiliriz. Piknikçilerden rast gele ateº yakmamalarını ve ormanlık alanlara pikniğe gelirken yalnızca piknik tüpü götürmelerini rica ediyorum. Sürücülerin sigara izmaritlerini söndürmeden yol kenarlarına atmamaları lazım. Çünkü yangınların sebeplerinden biri de budur. Bir de çiftçilerimizin tarlalarında çalıºırken ateº yakmamaları gerekiyor. Yaz mevsimini tehlikesiz geçirmek için vatandaºlarımızın kendi çaplarında tedbir almalarını istiyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER