TED KOLEJİNDEN GÖRKEMLİ TÖREN….

TED KOLEJİNDEN GÖRKEMLİ TÖREN….
 
 
gundemeregli.com-TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Okulu tarafından 12. Sınıflar için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

TÜM PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Bando eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından TED Ereğli Koleji Vakıf Başkanı Celal Bozkuş, iyi yetişmiş, çağın gereklerine uygun, bilgi ve becerilerle donatılmış, sosyalleşmiş, paylaşımcı ve kendine güvenen gençleri ülkenin hizmetine sunmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Öğretmenlere seslenen Bozkuş, “Milletimizin aydınlık geleceğinin timsali olan bu pırıl pırıl gençleri TED kültürüyle yetiştiren başarılı akademik kadromuza; özveriyle çalışan tüm TED personelime teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

GERİDE NELER BIRAKTIĞINIZI EN İYİ SİZ BİLİRSİNİZ

TED Kolejini seçen ailelere desteklerinden ötürü teşekkür eden Bozkuş, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada,”Şu anda başarılarınızı alkışlamak, sizleri üniversiteye uğurlamak için burada toplanmış bulunuyoruz. Hocalarınızın, ailelerinizin ve kendi gayret ve özverinizle lisemizden mezun olduğunuz için sizi gönülden tebrik ediyorum. Bugüne kolay ulaşmadığınızı biliyorum. Gayretinizle ve alın terinizle ulaştığınız bu güzel anı; sizinle TED Vakıf Başkanı olarak paylaşabildiğim için bugün onurluyum, gururluyum. Geride neler bıraktığınızı en iyi siz bilirsiniz. YGS-LYS; yaşandı gitti. Güzellikler tatlı bir hatıra olarak damağınızda bir tat olarak kalacak hayatınızda. Sizlerle; Türkiye’mizi parlak bir geleceğin beklediğine olan inancım tamdır ” dedi.

TED’Lİ OLMANIN FARKINI YAŞAYACAKSINIZ

Geleceğin Güzel, Büyük Türkiye’sinde siz TED Koleji mezunları olarak en önemli noktalara geleceğine inanıyorum. Ülkemiz, milletimiz omuzlarınızda yükselecektir, buna inanın. Ve ülkemiz yükseldikçe sizler de yükselecek, büyüyeceksiniz. Hayatınızın her alanında TED’li olmanın farkını yaşayacaksınız. Yaşamınızda Atatürkçü gençler olmanın sorumluluğuyla davranacaksınız. Bu okuldan aldığınız misyonla her zaman başaracak ve mutlu olacaksınız. Eğitim meşaleniz TED, yolunuz Atatürk olsun, geleceğiniz başarılarla dolsun”

TÜRK ULUSUNUN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ

TED Kdz.Ereğli Koleji Müdürü Selim Aslankaya’da mezun olan öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar temennisinde bulunarak, “Yüreklerinde, yaşamlarında yaptıkları her yolculukta, hep o güzel insanın sevgisi vardı. Karanlığın aydınlığa döndüğü, özgürlüğün dalgalandığı, eşitliğin doğduğu, bilimin ışık olduğu her yerde onun ışığı vardı. Bu gençlik, onun izinde daha ileriye, onun işaret ettiği yere gelecektir hiç kuşkusuz. Türk ulusunun geleceği sizlersiniz. Sizin doğru görüşünüz ve yorulmak bilmeyen çalışma azminiz ile ulusumuz büyüyecek ve çağdaş dünyadaki yerini alacaktır. Sizleri gönül dolusu sevgilerle uğurluyor, sizlere güveniyoruz ” dedi.

MUTLULUK GÖRÜLMEYE DEĞERDİ”

Sınıf geçme yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince ve lise yılları boyunca, yılsonu başarı ortalamasına göre okul birincisi Bilge Turan, ikinci Sümeyye Gürler, üçüncü Berce Karakaya’ya ödüllerin verildi. Diplomaların verilmesi sırasında okul bahçesini dolduran ailelerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2013, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER