TED LABORATUARINI İLÇE ORTAOKULLARINA AÇTI!

TED LABORATUARINI İLÇE ORTAOKULLARINA AÇTI!

gundemeregli.com-TED Koleji Vakfı Özel Lisesi, ‘’Bilime Yolculuk’’ laboratuar etkinliği ile Kdz Ereğli ilçe ortaokullarını misafir etti.

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Lisesi olarak proje ile ilçe ortaokullarında okuyan öğrencilerin deneylerle dolu bir gün geçirerek, feni hem eğlenerek hem yaparak daha çok sevmelerini sağlamak olduğunu belirten laboratuar öğretmeni Arzu Gül Cengiz şunları söyledi;

“İlçemizin 10 ortaokulundan öğrenciler ve fen öğretmenlerinin katıldığı etkinlik sabah saat 09.00 da başladı, 15.30 da bitti. Okulumuza gelen misafir öğrencilerimiz laboratuvar önlüklerini , deney kartlarını alarak öğleden önce 5 deney, öğleden sonra 5 deney olmak üzere toplam10 tane deney gerçekleştirdi. Misafir öğrencilerimize gün boyunca okulumuz 10. sınıflarından ilgili deney için hazırlanan öğrencilerimiz eşlik etti. Tüm deneyleri misafir öğrencilerimizin her biri kendi yaptı ve bilime dokunarak öğrenmenin keyfini yaşadı.Günün sonunda tüm öğrenci ve öğretmenlerine katılım belgesi ve günün hatırası olarak deneyler kitabı armağan edildi. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı 10. sınıfında görevli öğrencilerimizi ve İlköğretim laboratuar öğretmeni Neşen Öktem ‘i , İlköğretim Fen Bölümü Bölüm Başkanı Vedat Okur’u ,lise Fen Bölümü Başkanı Serap Civelek’i ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerine danışmanlık yapan ilçemiz ortaokullarındaki ilgili Fen Bilgisi öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik eder başarılar dileriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER