TEKİN, 30 MART PAZAR GÜNÜ İÇİN NE DEDİ?

Tekin, Alaplı´da ciddi bir değişime ihtiyaç olduğunu ve bu değişimi 30 Mart Pazar akşamı sağlayacaklarını söyledi.

TEKİN, 30 MART PAZAR GÜNÜ İÇİN NE DEDİ?
gundemeregli.com-  Seçim çalışmalarına Alaplı’da aylar öncesinden başlayan CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarına dikkat çekerek,  vatandaşın sorun ve isteklerini çok iyi bildiklerini ifade etti.

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü belirterek,  30 Mart Pazar günü Belediye Başkanlığı ipini göğüsleyeceği söyledi.

Tekin,  Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören ve Haber Müdürü Şaban Atalay’a yaptığı açıklamalarda önemli mesajlar verdi.

ALAPLI’YI 10 YILDIR AYNI ZİHNİYET YÖNETİYOR

 Alaplı’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Tekin, bu sorunları uygun proje ve yatırımlarla çözeceklerini kaydetti.

Seçim çalışmalarına yıllar öncesinden başladığını ve gördüğü ilginin kendisini oldukça mutlu ettiğini anlatan Tekin, “Alaplı’yı son 20 yıldır aynı zihniyet yönetiyor. Artık bu zihniyetin değişme vakti gelmiştir. Ben halkın taleplerini ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Bu taleplere cevap verebileceğime de inanıyorum. İlçenin sosyal kültürel ve ekonomik olarak kalkınması önceliğimiz olacak. Bunun yanı sıra gerekli organizasyonlar ve girişimlerle halkın beklentilere en hızlı şekilde cevap vereceğiz. Komşu ilçelerimizle koordinasyon halinde çalışarak uyumlu bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz.

YERELDE İKTİDAR OLACAĞIZ

İlçenin sorunları ortada. Artık Alaplı’da değişim zamanı geldi. Bu değişimi de sağlayacağımı görüyorum.  İlçede şuana kadar belediye başkan adayı olarak açıklanan tek isim benim. Diğer partilerin adaylarını bile açıklamadığı bir ortamda, çalışmalarımızı ekibimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz.  Öncelikle hedefimiz 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’yi yerelde iktidar yapmaktır.

DAHA İYİ BİR ALAPLI İÇİN

Seçim çalışmalarının startını aylar öncesinden verdiğini de vurgulayan Tekin, “Biz Alaplı’ya Hizmet için yola çıktık. Seçildiğim takdirde Alaplı’da çok şey değişecek. Bundan yıllar önce ilçemizde Şahin Tepesi olarak adlandırılan bölgede, Plaj tesislerinde sosyal kültürel etkinlikler yapılıyordu. Şimdi ilgisizlik var. Yıllar önce bir sinemamız vardı. Şu an sinemamız yok. Alaplı’ya ve Alaplı halkına yakışır bir sosyal ve kültürel aktivitelerin yapılabileceği Kültür Merkezi kazandırmak istiyoruz. Biz verdiğimiz sözün hep arkasında olduk. Alaplı’ya n’oldu da, şimdi bu halde? Biz daha iyi bir Alaplı için yola çıktık, seçimi kazandığımız takdirde Alaplı’da çok şey değişecek ”dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER