Tekin,2016 ülkemiz için gerçekten kara bir yıl oldu

Tekin,2016 ülkemiz için gerçekten kara bir yıl oldu

Tekin,2016 ülkemiz için gerçekten kara bir yıl oldu

Alaplı Belediye Meclisi’nin Ocak ayı olağan toplantısıyapılan tek oturumla tamamlandı. Belediye Başkanı Nuri Tekin’in başkanlığındayapılan toplantıda, kapalı zarf usulü yapılan Denetim Komisyonu’na üye seçimidışında tüm maddeler oybirliğiyle kabul edildi. Belediye Kanunu gereği AlaplıBelediye Spor Kulübü’ne binde 12 oranında ödenek çıkarılması da önerge ilegündeme alındı. Toplantının açılışında konuşan Alaplı Belediye Başkanı NuriTekin, ülkemizin tarihinin en zor süreçlerinden birinden geçtiğinihatırlatarak, “2016, ülkemiz için gerçekten kara bir yıl oldu. Terörolaylarında çok sayıda şehit verdik. Büyük acılar yaşadık. Şehitlerimize birkez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum.İnşallah, 2017 yılı huzurlu, barış içinde güzel bir yıl olur. “ dedi.Görüşülengündem maddelerinde, Meclis’in tatil ayı Ağustos olarak belirlenirken, geçiciişçi vizeleri ve sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücreti oybirliğiylekabul edildi. Kapalı zarf usulü yapılan Denetim Komisyonu üyeliklerine, RamazanAkdeniz, Emine Uysal, Abdullah Ateş, Yüksel Koçak ve Recep Erdoğan seçilirken,önerge ile gündeme alınan; “Belediye Kanunu gereği Alaplı Belediye SporKulübüne binde 12 oranında ödenek çıkarılması” da yine oybirliğiyle kabuledildi. Alaplı Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı 2 Şubat’tayapılacak ve toplantı saat:14.00’de başlayacak.

BAŞKAN TEKİN VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN KAYMAKAMESKİOĞLU’NA ZİYARET

Öte yandan, Alaplı Belediye Meclisi üyeleri BelediyeBaşkanı Nuri Tekin’in başkanlığında Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’na “hoşgeldin” ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette,Kaymakam Eskioğlu Belediye Meclisi üyeleriyle tanıştı. Kaymakam Saim Eskioğlu,Alaplı’da güzel bir birlik ve beraberlik ortamı olduğunu belirterek, kendisininde bu ortama katkı verme amacında olduğunu ifade etti. Belediye başkanlığınınve belediyeciliğin zor ama keyifli birgörev olduğunu belirten Eskioğlu, “Vatandaşa hizmet etmenin gururu, insanayorgunluğunu da unutturur. “ dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Alaplı’da birlikve beraberlik içerisinde halka hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, “Halkımıza elimizden gelen hizmetiulaştırmanın gayreti içindeyiz. Dediğiniz gibi bu görevler zor ama onur vegurur verici. “ dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER