TEKİN,BASINLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ YAPTIKLARINI VE YAPACAKLARINI ANLATTI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Alaplı ve Ereğli’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi.

TEKİN,BASINLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ YAPTIKLARINI VE YAPACAKLARINI ANLATTI

gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Alaplı ve Ereğli’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi.

Alaplı Belediye plaj tesislerinde  gerçekleştirilen iftar programına, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın ve gazeteciler katıldı.

Güzel ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinde Başkan Nuri Tekin gazetecilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Başkan Tekin, Tüm İslam âleminin ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulanarak, Birlik beraberlik ortamında gerçekleştirilen iftar yemeğinde siz değerli gazeteci arkadaşlarımla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Diğer yandan Başkan Nuri Tekin iftar yemeği öncesinde, 106 günü doldurduğu Belediye Başkanlığı görevi süresince neler yaptığını ve Alaplı için yapacağı projesini açıkladı. Başkan Tekin’in projelerle ilgili açıklamasını Pazartesi günü Gündem Gazetesinden okuyabilirsiniz.
 
İŞÇİ MAAŞLARI GÜNÜNDEN ÖNCE HESAPLARINDA
 
Diğer yandan, Göreve geldikleri tarihten itibaren İşçi maaşlarının bir gün önceden hesaplarına yatırıldığını belirten Başkan Tekin, Bugüne kadar hiçbir Belediye çalışanını siyasi düşüncesi yâda görüşü yüzünden yargılamadıklarını ve tüm Belediye çalışanlarına eşit mesafede yaklaştıklarını ifade ederek, işçi maaşlarının da bir gün öncesinden ödediklerini belirtti.
 
 
..
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER