TEKİN,ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

TEKİN,ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
gundemeregli.com-
Alaplı Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra Alaplı’nın çehresini adeta yeniden değiştirmeye başlayan Alaplı Belediye başkanı Nuri Tekin Taşbaşı mevkiindeki deniz dolgu alanına yapılan yürüyüş yolu yapım çalışması ve Yeni siteler mahallesinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekin, öncelikle Taşbaşı mevkiindeki deniz dolgu alanına, bütün çevresini kapsayacak şekilde uzun bir yürüyüş yolu yapılacağını, ayrıca üst yapısı yapılmayan boş alanın zemininin de tesviye edileceğini bildirdi.

Alaplı’da vatandaşların yürüyüş yapabileceği alanlar olmadığını belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Taşbaşı mevkiindeki deniz dolgu alanının çevresine öncelikle uzun mesafeli bir yürüyüş yolu yapacağız. Yani yürüyüşe çıkan vatandaş, deniz dolgu alanını bir baştan diğer başa kadar yürüyebilecek. Bunun yanında, mevcut boş alanın zemini de ileride yapacağımız üst yapı çalışmalarına hazır olması amacıyla tesviye ediyoruz. Çalışmalara iki iş makinesiyle başladık. Boş alanı da önümüzdeki zaman sürecinde üst yapıyla donatacağız. Ailelerin buradaki alanda rahatça dolaşabilmesini istiyoruz. Bu nedenle vatandaşımızı rahatsız eden bir takım olumsuzlukların önlemini de alacağız. “ dedi.

MAHALLE ARALARINDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Yeni Siteler İncivez yolu üzerindeki sokakta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, üç katlı apartmanların yoğun olduğu bu sokakta istinat duvarlarının üzerine ferforje korkuluklar ve apartmanlara çıkış merdivenleri yapıldığını bildirdi. Bu mahallelerin ihmal edilmiş olduğunu tespit ettiğini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bu mahalledeki sokak aralarına gözlemlediğimiz kadarıyla uzun süre belediye hizmeti yapılmamış. Şimdi biz bu ihmal edilmişlikten kaynaklanan eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Öncelikle, oldukça yüksek olan istinat duvarlarına ferforje korkuluk yapıyoruz. Ayrıca, bu istinat duvarlarına, belirli mesafelerde çıkış merdivenleri yapıyoruz. Amacımız, vatandaşımızın apartmanına kolayca ulaşabilmesini sağlamak. Yine, buralardaki ve diğer mahallelerimizdeki sokak aralarında zemin düzenleme çalışmaları yapacağız. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER