Tekin’den Eğitime tam destek

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin,” Alaplı Meslek Yüksekokulunun kampüsünün çevre düzenleme ve peyzaj düzenleme çalışmalarına destek olacağız.

Tekin’den Eğitime tam destek

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin,” Alaplı Meslek Yüksekokulunun kampüsünün çevre düzenleme ve peyzaj düzenleme çalışmalarına destek olacağız. Mükemmel bir kampus alanı ortaya çıkmış. Çok beğendim. Daha da mükemmel bir kampus olması için okulumuzun çevre düzenleme ve peyjaz eksikliklerini tamamlama sözünü verdik” dedi.

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana ilçedeki eksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatan tabiri caizse el atmadığı bölge kalmayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, şimdi de ilçedeki eğitim kurumlarına el attı.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın ve Peyzaj Mühendisi Nilay Uzun ile birlikte Alaplı Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kampüs çalışmaları ile ilgili BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’den Belediye olarak Alaplı MYO’nun her zaman yanında olduklarını belirten Tekin,“Okul kampusunun çevre düzenleme ve peyjaz düzenleme çalışmalarına destek olacağız. Mükemmel bir kampus alanı ortaya çıkmış. Çok beğendim. Daha da mükemmel bir kampus olması için okulumuzun çevre düzenleme ve peyjaz eksikliklerini tamamlama sözünü verdik. İnanıyorum ki tüm çalışmalar bittiğinde bölgemizin en güzel ve en yaşanabilir Yüksek Okul kampüsü olacağından hiç kuşkum yoktur. Alaplı Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
BEÜ Alaplı meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden Belediye Başkanı Nuri Tekin’in ziyaretinden dolayı memnunluk duyduklarını belirtti. Henden, “Alaplı’ya böyle bir kampus alanı kazandırdığı için Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin bu zamana kadar okulumuza birçok katkılar sağlamıştır. Atatürk Büstünün olduğu alanı yeni baştan dizayn ederek okuluma kazandırmıştır. Şimdide kampus çalışmaları kapsamında yapılan sosyal tesislerin ve spor alanlarının çevre düzenlemesi ile peyjaz çalışmalarını ve oturma gruplarının temini konusunda her türlü desteği vereceğini belirtti. Kendisine okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER