Tekin,herkesimi düşünen projeler üretiyor

Göreve başladığı günden beri yaptığı ilklerle Alaplı tarihine adını şimdiden yazdıran Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekinilçede bir ilki daha gerçekleştirerek kaldırımlara görme engelliler için takip yolu yaptırıyor.

Tekin,herkesimi düşünen projeler üretiyor

Göreve başladığı günden beri yaptığı ilklerle Alaplı tarihine adını şimdiden yazdıran Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ilçede bir ilki daha gerçekleştirerek kaldırımlara görme engelliler için takip yolu yaptırıyor.

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana ilçedeki eksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatan tabiri caizse el atmadığı bölge kalmayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sanayi altındaki mollabey yolundaki kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yol kenarında kaldırımlara görme engelliler için takip yolu yaptıklarını belirten Tekin, “ İlçemiz sanayi altındaki Mollabey yolunda kaldırım çalışması yapıyoruz. İlçemizde engellilerimizin rahatlıkla dolaşabilecekleri ortam oluşturmak bizim görevimiz. Belediye olarak engellilerimizin önündeki tüm engelleri kaldırmak için projeler üretiyoruz. Bu anlamda ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek kaldırımlara görme engelliler için takip yolu yaptırıyoruz” dedi.

“İLÇEMİZİN HER NOKTASINA HİZMET GÖTÜRME GAYRETİNDEYİZ”

İlçenin her noktasına hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Tekin, “ Biz belediye olarak ilçenin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz. Vatandaşımızdan gelen her istek ve temennileri dikkate alarak çalışmalar yapıyoruz. Elbetteki ilçemizde eksiklikle mevcut biz bunları biliyoruz. Ama biz sırayla tüm eksiklikleri ve vatandaşımızın isteklerini yerine getirme gayreti içindeyiz. Yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın göstergesidir. Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER