Tekin’le Alaplı kara kışa teslim olmadı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde başlayan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri 24 saat süre ile çalışarak karla mücadele etti.

Tekin’le Alaplı kara kışa teslim olmadı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde başlayan karyağışı nedeniyle belediye ekipleri 24 saat süre ile çalışarak karla mücadeleetti. Belediye Başkanı Nuri Tekin’in de yakından takip ettiği çalışmalarla ilçekara teslim olmadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılanyoğun kar yağışı uyarılarının ardından ´karla´ mücadeleye başlayan AlaplıBelediyesi adeta teyakkuza geçti. D akşam saatlerinde Alaplı´da etkisi göstermeye başlayan kar yağışınakarşı çalışmaları yerinde takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; karla mücadele de geçen yılolduğu gibi bu yılda tüm ekipleri ile 24 saat görev başında olduklarınıbelirterek ´Alaplı kara kışa teslim olmayacak´ dedi.

Karla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalarıberaberinde Alaplı İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın´la birlikte yerinde takip edenTekin, buzlanma ve don olaylarının önüne geçmek için bu yılda geçen yıl olduğugibi deniz suyu kullandıklarını tümbirimlerin Alaplı halkının hizmetinde olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER