Tekin,Projeler üzerine kurulu hizmet anlayışımıza devam edeceğiz

Alaplı Belediyesi yerel seçimlerden sonraki 1 yıllık süreçte verdiği hizmetlerin anlatıldığı Alaplı Belediyesi dergisi ilçe halkıyla buluştu

Tekin,Projeler üzerine kurulu hizmet anlayışımıza devam edeceğiz

Alaplı Belediyesi yerel seçimlerden sonraki 1 yıllık süreçte verdiği hizmetlerin anlatıldığı Alaplı Belediyesi dergisi ilçe halkıyla buluştu. Alaplı belediyesi basın bürosu tarafından hazırlanan dergi 19 sayfadan oluşuyor. Dergi halk tarafından yoğun ilgi görürken, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de Belediye başkanlığı sürecindeki 1 yılı kaleme aldı.

Bir yılda yapılan çalışmaların tamamının yer aldığı dergi’de Alaplı Belediye Başkanı  Nuri Tekin şu görüşlere yerdi; “Bir yıl süresince, kaynaklarımızı en verimli, imkânlarımızı da en etkin şekilde kullanarak, en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduk, Bu çalışmalarımız bundan sonrada artarak devam edecek ve her geçen yıl ilçemizin çehresi biraz daha değişecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlerin taleplerini de dikkate Almak suretiyle büyük projeler üzerine kurulu hizmet anlayışına devam edeceğiz, Gelecek seçimleri değil, gelecek nesillerini düşündüğümüz daha güzel Alaplı’yı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER