Telefon hatları üzerine ev yaptı, şimdi kara kara düşünüyor”

Telefon hattı üzerine ev inşa eden şahıs, şimdi de telleri dışarıya aldırmak için kara kara düşünüyor.

Telefon hatları üzerine ev yaptı, şimdi kara kara düşünüyor”
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde telefon hattı üzerine ev inşa eden şahıs, şimdi de telleri dışarıya aldırmak için kara kara düşünüyor.


Perşembe beldesinde yaşayan Turhan Okumuş isimli vatandaş, bundan iki yıl önce Keçecioğlu Mahallesinde bunun arsasına ev inşa etmek istedi. Okumuş, evini arsanın üzerinden geçen telefon hattının üzerine yaptı. İnşaatın bitmesinin ardından kablolar evin içinden geçince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Turhan Okumuş, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne yazılı müracaat ederek, evin ortasından geçen telin kaldırılmasını istedi. Okumuş´a, Evinizin inşaatından geçen Türk Telekom’a ait kabloların kaldırılmasına yönelik yürütülen çalışmaların 2014 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanmasının planlandığı bilgisini paylaşmak isteriz” cevabı verildi. 

Ancak Okumuş, herhangi bir işlemin gerçekleşmemesi üzerine tekrar aynı kuruma yazılı başvurusunu yaptı. İki yıldan bu yana mücadele verdiğini belirten Okumuş, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettim. Onlardan yardım istedim. Onlara iki kez bu şikayetimi dile getirmeme rağmen, herhangi bir netice alamadım. Bize, ´Siz inşaatı yapmaya devam edin, biz bu teli kaldıracağız´ dediler. Biz inşaatımızı temelden yaptırmaya başladık. Çatımızı çektik, hala bu tel buradadır. Bir türlü kaldırılamıyor diye konuştu. 

Evin sahibi Turhan Okumuş, bir an önce yetkililerden sorunun çözülmesini ve mağduriyetini giderilmesini istedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2014, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER