Telefonla görüşmek için ormana gidiyorlar

Bartın’ın Hasankadı beldesine bağlı bir mahallede cep telefonu çekmeyen vatandaşlar, telefon görüşmesi yapmak ya ormana gidiyor ya da evlerinin çatılarına çıkıyor.

Telefonla görüşmek için  ormana gidiyorlar

Bartın’ın Hasankadı beldesine bağlı Vakıf Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, çekmeyen telefon şebekesi sorununu çözmek için az da olsa şebekenin çektiği evlerin çatılarına çıkmak ya da ormanlık alana gitmek zorunda kalıyor. Acil durumlarda telefon görüşmeleri yapmak isteyen mahalle sakinleri, yetkililerden şebeke sorunlarının çözülmesini istiyor.

TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK İÇİN ORMANA GİDİYORLAR
Çekmeyen telefon şebekesi yüzünden mağdur durumda olduklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Kezban Alagöz, “Cep telefonlarımız çekmiyor. İstanbul’da oturan çocuklarımla görüşemiyorum. Çektiği zamanlar görüşüyorum. Çekmediği zaman görüşemiyorum. Acil görüşme yapacağımız zaman yüksek yerlere çıkıyoruz. Ormana gidiyoruz” dedi.
Mahalle gençleri ise, görüşme yapacakları zaman ellerine aldıkları telefonlarını havaya kaldırarak şebekeyi yakalamaya çalışıyor. Bazı mahalle sakinleri ise evlerin çatısına çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER