Terör olaylarını anneler durdurur

Alaplı ilçesinde Umut Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Halka İlişiler Müdürü Rabia Kural, son günlerde meydana gelen terörist saldırıların son bulması için Türkiye’deki tüm annelere anlamlı bir çağrıda bulundu.

Terör olaylarını anneler durdurur
Alaplı ilçesinde Umut Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Halka İlişiler Müdürü Rabia Kural, son günlerde meydana gelen terörist saldırıların son bulması için Türkiye’deki tüm annelere anlamlı bir çağrıda bulundu.
 
“TERÖR OLAYLARINI ANCAK ANNELER DURDURUR”
 
Terörist saldırıları ancak annelerin durdurabileceğini belirten Kural, “Ben iki erkek evlat sahibi bir anneyim. Birisi vatani görevini hayırlısı ile tamamladı. Diğer ise Allah izin verirse seneye askere gitmek istiyor. Bu şehit haberlerini duydukça ben oğlumu askere göndermeye korkuyorum. Ve her gün bu şehit haberlerini gördükçe, bizler doğurduğumuz evlatlarımız, özellikle erkek anneleri kınalı kuzum diye severiz. Fakat artık korkuyoruz, kınalı kuzularımızı askere göndermeye, ben diyorum ki bütün şehit anneleri, bütün erkek evlat çocuk sahibi anneleri, bu olaylar ancak bizler durdurabiliriz. Hep beraber olalım, evlatlarımız için, şehitlerimiz için bizler yürüyelim, bizler yollara çıkalım, kim yola çıkarsa çıksın, kim nere yürürse yürüsün ama bizlerin çektiği acıları ve bizlerin düşüncelerini hiç kimse hissedemez. O yüzden ben diyorum ki bütün şehit anneleri, bütün polis anneleri, bütün asker anneleri, evladı askere gidecek anneler, bütün anneler gelin biz gidelim teröristlerin üstüne” dedi.
 
 “TERÖRİSTLERİN ANNELERİNE SESLENDİ”
 
Teröristlerin annelerine de seslenen Kural, “ O dağlarda terörist olan evlatları o doğudaki annelere de sesleniyorum. Eminim ki bizlerin içi yandığı kadar sizlerin de içleri yanıyordur. Gelin evlatlarınız hep beraber o dağdan evlatlarınızı indirelim, vatanımız bir, bayrağımız bir, neyin kavgasını neyi mücadelesini veriyoruz. Ben artık bir anne olarak dayanamıyorum. Her akşam televizyonu açtığımızda o şehit haberlerini gördükçe, o annelerin acısını gördükçe dayanamıyorum artık. Evet, şehitler ölmez diye sokağa çıkıyoruz. Ellerimize bayraklarımız alıyoruz. Bayraklarımız ve toprağımız için canımız feda, ama biz neyin savaşını veriyoruz. Evlatlarımızı neye veriyoruz. Hangi savaşa veriyoruz, bu savaşın adı ne biri bana bunu açıklasın, ben diyorum ki gelin Türkiye’de ki bütün anneler, biz yürüyelim, teröristlerin üzerine, biz gidelim. Gelsin Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Milletvekilimizin, bütün anneler gelsin, herkes anne Cumhurbaşkanın, Başbakanının, Milletvekillerinin de eşleri anne, gelin bu acıyı bizden başka kimse bilemez. Şehitler ölmez diye bağırıyoruz ama şehitler ölüyor maalesef, evlatlarımızın acısı yüreğimizde kalıyor. Gelin hep beraber gidelim, hep beraber yürüyelim, bu bağırmakla yürümekle olmuyor “diye konuştu.
 
EN KÖTÜ TERÖRİST BİLE ANNESİNİN SESİNE DAYANAMAZ”
 
En kötü teröristin bile annesinin sesine dayanamayacağına vurgu yapan Kural, şöyle konuştu: “Teröristin de anası anne, askerimizin ki de ana, polisimizin ki de ana, öğrencinin ki de ana, bu işi analardan başkası kimse düzeltemez. Artık dayanamıyorum. Televizyonu açtığımda ş gördüğüm ehit haberlerine benim gibi binlerce anne dayanmıyor. Lütfen yalvarıyorum bütün annelere, gelin hep beraber bizler çıkalım sokaklara, bizler yürüyelim teröristlere, polisimizin ve askerimizin önünde biz miğfer olalım, yazık değil mi o askerlerimize, yazık değil mi o polislerimize o analar onları nasıl doğurdu, nasıl büyüttü, yeri geldi yemedi yedirdi, giymedi giydirdi. Bunu bütün analar biliyor. Allah aşkına yalvarıyorum. Kim sokağa çıkarsa çıksın ama anaların sesi kadar ses duyulamaz. En kötü terörist bile anasının sesine dayanamaz. Gelin biz gidelim, polisimizin ve askerimizin önünde biz miğfer olalım gelin biz yürüyelim o dağlara”
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER