Toplu Konut evlerinin son durumunu konuşmak için bir araya geldiler

Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, emekliler için Toplu Konut evlerinin son durumunu konuşmak amacıyla Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Toplu Konut evlerinin son durumunu konuşmak için bir araya geldiler
Zonguldakın Ereğli ilçesi Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, emekliler için Toplu Konut evlerinin son durumunu konuşmak amacıyla Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu. 
Öğretmenevinde gerçekleşen görüşmede Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Fatih Çakır bir araya geldi. Toplantı hakkında açıklamada bulunan Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, kaymakamlık tarafından kendilerine yer gösterildiğini ve 4 dönüm yerle ilgili imara açık olmayan bir bölümün olduğunu, bununla ilgili de Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile görüşerek alanın imara açılması konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu da konuşmasında hükümet olarak vaat ettikleri her şeyi seçimlerden sonra yerine getirdiklerini, yer ile ilgili de TOKİ idarecilerini Ereğli ye getirerek çalışma yaptırmaları ile işe başlayacaklarını, uygun görülmesi halinde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile İmar çalışması hakkında görüşeceklerini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER