Tosun´dan büyük mitinge davet

Tosun´dan büyük mitinge davet

Tosun´dan büyük mitinge davet
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 7 Ağustos 2016 günü Madenci Anıtında büyük miting gerçekleştirileceğini ifade ederek vatandaşları mitinge davet etti.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, beraberinde ilçe başkanları ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi. Demokrasi nöbetinin 23. gününde Madenci Anıtında büyük miting düzenleneceğini aktaran Zeki Tosun, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerini ayrım gözetmeksizin meydana beklediklerini ifade etti. Mitingde yalnızca Türk Bayrağı olacağına dikkat çeken Tosun şöyle dedi:
15 Temmuz 2016 yılında ülkemizde FETÖ çeteleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın ve meydanlara dolan halkımızın kısacası tüm Türkiye’nin üstün gayretiyle püskürtüldü. 15 Temmuz 2016’dan bu yana da tüm teşkilatlarımız sabaha kadar meydanlarda nöbet tutuyor. Bunu da 7 Ağustos’ta saat 17.00’de sonlandıracağız. Büyük miting İstanbul Yeni Kapı’da Demokrasi ve Şehitler Mitingi adı altında yapılacak. Bu miting İstanbul hariç 80 ilimizde daha kapsamlı yapılacak. Biz ve diğer tüm iller İstanbul’da ki mitinge katılım sağlamayacak. Onun yerine her il kendi meydanında büyük bir miting yapacak. Bizde o gün çok kıymetli halkımızı tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Meydanlarda yalnız Türk Bayrakları olacak ve buraya katılım sağlanması için tüm siyasi partilerimizi bekliyoruz. Bu katılımın Zonguldak da daha fazla olacağını tahmin ediyorum. Bütün ilçeler, diğer sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerimizi Pazar günü saat 17.00’de meydanlara bekliyoruz. Tüm Zonguldak halkını demokrasiye sahip çıkmaya bekliyoruz. 23 gün boyunca bizim yanımızdan ayrılmayan destek verenlere çok teşekkür ediyorum. Tüm STK ve siyasi partilerimizi ayrım yapmadan demokrasi için meydana bekliyoruz.
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER