Toyota Göktepe Plaza Hizmete başladı

Toyota Göktepe Plaza Hizmete başladı

Toyota Göktepe Plaza Hizmete başladı

Toyota’nın 57. plazası Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hizmete girdi. Toyota Göktepe Plaza Karadeniz Ereğli başta olmak üzere bölge halkına Toyata’nın3S Plaza (Satış, servis ve yedek parça) konseptine uygun olarak 25 kişilik uzman ekibi ile hizmet verecektir.

Toyota Plaza Göktepe’de, satış, mekanik, kaporta ve boya atölyelerinde ki deneyimli ekipler müşterilerine hizmet verirken, araçların yedek parça ihtiyaçları da, yedek parça deposundan karşılanıyor.

Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, Toyota markasını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bölge halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Göktepe Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmete giren plazamızla, satış ve satış sonrası servis hizmetleriyle müşterilerimizin yanında olacağız” dedi. Göktepe, Toyota’nın temel felsefesinin “insana saygı” olduğunun altını çizerek “Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota’yı bölgemizde temsil ediyor olmak guru verici. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürüş zevkine dönüştüren otomobillerimiz ve hizmetlerimiz ile en iyiyi sunma amacındayız. Müşteri memnuniyeti odaklı ve güvenilir hizmet anlayışıyla, sektöründe referans gösterilecek başarılar elde etmek arzunu taşıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER