TRAFİK KAZASI: DÖRT ÖLÜ, BİR YARALI

Otomobilin yol kenarında park halindeki su tankerine çarpması sonucu 3’ü olay yerinde biri hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan 3 yaşındaki bir çocuk da yaralandı.

TRAFİK KAZASI: DÖRT ÖLÜ, BİR YARALI
gundemeregli.com
-Karabük Ankara karayolunun Üçevler mevkisinde, otomobilin yol kenarında park halindeki su tankerine çarpması sonucu 3’ü olay yerinde biri hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan 3 yaşındaki bir çocuk yaralandı.


Eskipazar istikametinden Karabük istikametine giden 34 BOH 02 plakalı otomobil, Üçevler mevkisinde yol kenarında park halindeki 34 DAC 22 plakalı su tankerine arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle 3 kişi olay yerinde bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 3 yaşındaki bir çocuk yaralı kurtarıldı.

Otomobil su tankerinin altından güçlükle çıkarılırken, araç içinde sıkışan cesetleri AFAD ekipleri çıkardı. Cesetler, Eskipazar Belediyesine ait bir kamyonetin kasasında Eskipazar Hastanesi morguna kaldırıldı.

TRAFİK KAZASINDA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Karabük’te sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin isimleri belirlendi. 

İstanbul´dan Karabük istikametine gelen İrfan Coşgun (56) yönetimindeki 34 BOH 02 plakalı otomobil, Üçevler köyü yakınlarında yol kenarında park halindeki yol yapım şirketine ait Muammer M yönetimindeki 34 DAC 22 plakalı su tankerine arkadan çarptı.

Kazada, sürücü ve yanında bulunan Samiye Coşgun (52) ile Salih Çalışkan (54) olay yerinde hayatını kaybetti, Fikriye Çalışkan (56) ve Ela Tan (4) ise yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılırken, Fikriye Çalışkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cenazeler, AFAD ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılarak Eskipazar Belediyesi´ne ait bir kamyonetin kasasına konularak Eskipazar Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER