TSO “ORHAN’I MAKAMINDA “ZİYARET ETTİ…

TSO “ORHAN’I MAKAMINDA “ZİYARET ETTİ…

gundemeregli.com- Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Erdemir Genel Müdürlüğüne atanan Sedat Orhan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker,Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Niyazi Özcan,Sertan Yalçın,Mehmet Çivici,Hasan Yavuz,Selçuk İnceoğlu ve Abdulkadir Çınar’ında hazır bulunduğu  ziyarette,TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Erdemir’in  bağlı ortaklıklarından ERDEMİR Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü iken ERDEMİR Genel Müdürlüğüne atanan Sedat Orhan’ı TSO camiası adına tebrik ederek başarılar diledi.

Tetiker yaklaşık 1,5 saat süren ziyarette, Ereğli ekonomisinin geçmişi ve şimdiki durumu hakkında bilgiler verdi. Küresel ekonomik krizden çok fazla etkilenen bölgemizin yeniden eski günlerine kavuşturulması için hepimize büyük görevler düştüğünü ifade etti.  Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan bu temennilere katıldığını ifade ederek, Kdz. Ereğli TSO Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER