TTK´YA ALINACAKLARIN İSİMLERİ AÇIKLANDI

TTK´YA ALINACAKLARIN İSİMLERİ AÇIKLANDI
gundemeregli.com-Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), yeraltı ve yerüstündeki işyerlerinde çalıştırılmak üzere işe alınması planlanan toplam 197 nitelikli işçinin isimleri, yapılan sözlü sınavın ardından belirlendiği açıklandı.
Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun Zonguldak ile Bartın’daki yer altı ve yer üstündeki iş yerlerinde çalıştırılmak üzere 197 nitelikli işçi alımını kapsayan sözlü sınavlar Zonguldak ve Bartın’da 24-25-26-27 ve 28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Oluşturulan sınav kurulları tarafından yapılan mülakatlar sonucunda 197 işçi ve yedekleri tespit edilerek, kurumun resmi web sayfasından açıklandı. Kazananların listesi ve başlayacağı birimlerin ayrı ayrı açıklandığı web sayfasında, kazanan adayların ilk işe giriş sağlık raporlarını almaları ve gerekli belgelerle birlikte 17-18-19 Haziran 2013 tarihlerinde TTK Personel Daire Başkanlığı İşçilik Servisi’ne müracaat etmeleri istendi. Adaylardan, işe başlayabilmeleri için sağlık raporu ile birlikte 8 adet vesikalık, ikametgah belgesi, varsa askerlik terhis belgesi, varsa sigorta sicil numarası, başlangıç tarihi (gün, ay,yıl) ve adli sicil kaydını yanında getirmeleri gerektiği belirtildi.
Adayların başarı puanı ise “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre tespit edildiği açıklandı.
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2013, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER