Tufan,Hasanlı köyü´nün çehresi değişecek

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Hasanlı köyü Muhtarı Recep Tufan,çalışmaların devam ettiğini belirterek,Bundan sonraki hedefimiz Hasanlı köyünün tüm çehresini değiştirmek “dedi.

Tufan,Hasanlı köyü´nün çehresi değişecek

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Hasanlı köyü Muhtarı Recep Tufan, çalışmaların devam ettiğini belirterek, Bundan sonraki hedefimiz Hasanlı köyünün tüm çehresini değiştirmek “dedi.

30 Mart yerel seçimlerin ardından yaptığı çalışmalarla tüm köylünün takdirini kazanan Muhtar Tufan, Örnek olmaya devam ediyor. Son olarak Merkez kabristanlığının çevre düzenlemesini yaptığını belirten Tufan gazetecilere yaptığı açıklamada; “Hasanlı köyü merkez kabristanlığımıza 500 Adet siyah selvi, mazı ve çınar fidanı dikerek ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyoruz. Kabristanlığımızın 800 metre çevre yoluna kilit Parke Taşı döşeyerek,300 metre yol kısmına da Beton dökerek çevre düzenlemesini yaptık. Muhtarlık olarak Kabristanlığımızda devam eden çevre düzenlemesinin kalan 100 metrelik beton yoluna ise önümüzdeki haftalarda tamamlayacağız, son olarak mezarlığın iç kısmına da (L) şeklinde yol açtık, bu yolumuzu da beton yol yapacağız. 800 metrekare cenaze Namazı kılma alanını kilit Parke yaptık, kalan 800 metrekare alanının ise şuan Toprak sererek tesviyesini yapıyoruz, tesviye bittiğinde Çim tohumu ekerek 800 metre kare alanı çimlenmiş olacak. Buradaki hedefimiz çimlemeden sonra bu alana spor kondisyon aletleri kurarak Köylü vatandaşımız, Kabristanlık alanında ve yürüyüş bandında yürüyüş yaparak, spor kondisyon aletlerini kullanıp sporunu da yapmış olacak” dedi.

MİNARE YAPIMI DEVAM EDİYOR

Köylerindeki minare yapımı ve suyolu çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Tufan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Diğer çalışmalarımızda hız kesmeden devam ediyor. Nusretli Mahallemizde Daha Önce aşırı rüzgâr nedeniyle yıkılan minaremizi gerekli yardımları toplayarak çalışmalarımıza başladık bunu da inşallah en kısa sürede tamamlayacağız. Maddi manevi yardımlarını esirgemeyen öncelikle köy halkıma ve yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

SUYOLU ÇALIŞMALARI

Muhtar Tufan son olarak köylerindeki su probleminin de çözüme kavuşacağını belirterek, Su ile ilgili çok güzel çalışmalarımız var, Kalan eksiklerimizi de en kısa sürede tamamlayıp halkımıza hak ettiği hizmetin en iyisini verme gayretimiz sürecektir “dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER