TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ramazan Bayramını kutladı.

TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

gundemeregli.com-AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ramazan Bayramını kutladı.

Çakır, yayımladığı mesajında, huzur ve güven içinde ramazanı tamamlayıp bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Birlik ve beraberliğin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasında önemli olan bayramın herkese mutluluk getirmesini dileyen Çakır, şunları kaydetti:

Fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden olan mübarek Ramazan Bayramına, Kdz.Ereğli ilçesi halkı olarak, huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Diğer yandan, Ramazan Bayramını güven ve huzur içerisinde kutlayamayan, bayramı bayram tadında yaşayamayan, tüm dünyada baskı, zulüm ve acı içerisinde geçirmek durumunda kalan Müslüman din kardeşlerimizin acısını da en kalbi duygularımızla hissediyor ve yaşanan zulmün bir an önce sona ermesini ve İslam aleminin birlik, beraberlik ve dirliğine vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilçemiz, ülkemiz ve tüm islam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, , en içtensevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER