TÜRKİYE DERECESİ YAPAN OKULLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 2013-2014 Eğitim -Öğretim yılı ”Sosyal, Kültürel ve Sportif” yarışmalarda Dünya ve Türkiye derecesi yapan okullar ödüllendirildi.

TÜRKİYE DERECESİ YAPAN OKULLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

gundemeregli.com-
Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 2013-2014 Eğitim -Öğretim yılı ”Sosyal, Kültürel ve Sportif” yarışmalarda Dünya ve Türkiye derecesi yapan okullar ödüllendirildi.

Erdemir Kültür Merkezinde Yoğun katılımın olduğu törene, Batı Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Dnz. Kd. Albay Yalçın Enç ,Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr Hüseyin Uysal, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ali Azar, Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Naci Kılıç, Şube ve Okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç ‘’Bugün burada zoru başaranların tanınması, takdir edilmesi ve yaşadıkları sevinçleri paylaşmak için bulunuyoruz’’ diye başladığı konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletlerin evvela hasiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdur sözünü’’ hatırlattı. Sürekli yenilenme sürekli canlı kalmak için gözlerin hep yeni hedefleri kollanması gerektiğini vurgulayan Kılıç, mevcut durumla yetinilmemesi gerektiğini ifade ederek, sözlerini başarı gösteren okul ve öğrencileri tebrik ederek ve başarı dileyerek tamamladı.

Konuşmanın ardından Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümü öğretmenleri müzikal dinleti sundu.

UYSAL VE ENǒE PLAKET

Ereğli Belediyesinin de destek verdiği ödül töreninde, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Naci Kılıç, Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr Hüseyin Uysal ve Batı Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Dnz. Kd. Albay Yalçın Enç’ e Eğitime verdikleri hizmetlerden dolayı Plaket takdim etti.

YILIN ÖĞRETMENİ AYDIN EKİZ OLDU

Toplum sağlığının korunması ve Okullarda hijyen ve temizliğin önemi konularını kapsayan Beyaz Bayrak projesinde dereceye giren okullar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın elinden ödüllerini alırken, işitme engelli bir çocuğa okuma-yazma öğretmeyi başaran ERDEMİR İlköğretim okulu öğretmenlerinden Yıldız Aydın Ekiz ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi.

Diğer yandan 2013-2014 Eğitim -Öğretim yılı ”Sosyal, Kültürel ve Sportif” yarışmalarda Dünya ve Türkiye derecesi yapan okullara ödülleri verildi. Tören ödüllerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

.
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER