Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi’nden anlamlı ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi’nden anlamlı ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi’nden anlamlı ziyaret


Türkiye Muharip GazilerDerneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kurulu üyeleri 15Kasım Salı günü Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’imakamında ziyaret etti.

Çalışmalarına başlananŞehitler Kampüsü projesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Çakalşunları söyledi: “Sayın Rektörümüzün şahsında Bülent Ecevit ÜniversitesininŞehitler Kampüsünü yapıyor olmasını çok önemli buluyoruz. Ayrıca kampüsalanında şehit yakınları ve gaziler için oluşturulacak sembolik alanlarındüşünülmesi bizleri çok memnun etmiştir. Böyle anlamlı ve güzel bir projeyişehrimize kazandırdığınız için tüm gazi aileleri adına sizlere teşekkür ediyor,iyi çalışmalar diliyoruz.”

Bülent EcevitÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretleri için Türkiye MuharipGaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kuruluüyelerine teşekkür ederek şunları söyledi: “Şehit ve Gazi yakınlarımız içinyapacağımız her şey onların bizler için gösterdiği fedakarlık yanında azkalacaktır. Vatanı uğruna canını hiçe sayan şehitlerimizin aziz hatırasına Üniversitemizolarak bir nebze de olsun bir katkı da bulunmak istedik. Şehitler Kampüsü, Şehitlerimizinve gazilerimizin ailelerinin zaman geçireceği bir mekan olacak. Sizler için neyapılsa azdır. Böyle bir çalışmanın hem o alanın halkla ortaklaşa kullanımı hemde halk kullanırken şehitlerin ve gazilerin anılacağı sembolik yerlerin olmasıçok kıymetli bir şey. Sayın Valimizde oraya 50 m Yüksekliğinde dev bir Türkbayrağı diktirecek. Zonguldak’ın yedisinden yetmişine kadar herkesinkullanımına açık olacak.  ŞehitlerKampüsü’nün proje çizimi devam ediyor. Proje önümüzdeki günlerde tamamlanacakve kamuoyuyla paylaşılacak. Ziyaretiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum.”

Türkiye Muharip GazilerDerneği Zonguldak Şubesi Başkanı Çakal ve beraberindekiler Rektör Prof. Dr.Mahmut Özer’e Şehitler Kampüsü projesi için bir teşekkür plaketi ve kalpaktakdim ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER