ÜÇ BAŞKAN MAZBATALARINI ALDI

ÜÇ BAŞKAN MAZBATALARINI ALDI
gundemeregli.com AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Haftalık Olağan Toplantısı, Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi’nin katılımı ile parti binasında gerçekleştirildi. 
Yapılan yoklamanın ardından, ilçe koordinatörlerinin ilçeler ile ilgili raporları, birim başkanlarının raporları okundu. Daha sonra yeni atanan, Devrek, Alaplı ve Gökçebey İlçe Başkanlarına mazbatalarının teslimine geçildi.
Devrek İlçe Başkanlığı´na Serdar Kelebek, Gökçebey İlçe Başkanlığı´na Bora Kalaycı ve Alaplı İlçe Başkanlığı´na Mustafa Yavuz getirildiği açıklandı. Açıklamaların ardından yeni seçilen ilçe başkanları kendilerini tanıttılar. İl Başkanı Hamdi Uçar, mazbatalarını teslim ettiği başkanlara seçim sürecinde başarılar diledi. Uçar, “Önümüzdeki seçim süreci içerisinde hepimizin hedefi tüm belediyelerimizin AK Belediyeler arasından olması, biz buna inanıyoruz. Yeni seçilen arkadaşlarımızda bu heyecanla seçim sürecini en iyi şekilde geçirerek beklediğimiz sonuçları bulundukları bölgelerden getireceklerdir. Birbirlerinden değerli aday adaylarımız arasından Genel Merkezimizin takdirleri ile bu göreve getirildiler ben tekrar başarılar diliyorum, yeni görevleri hepsine hayırlı olsun” dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2013, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER