Üç öğrencinin bulunduğu otomobillerin üzerine ağaç devrildi

Bir okulun bahçesinde bulunan ağaç içinde öğrenci bulunan otomobillerin üzerine devrildi.

Üç öğrencinin bulunduğu otomobillerin üzerine ağaç devrildi
Zonguldak’ta bir okulun bahçesinde bulunan ağaç içinde öğrenci bulunan otomobillerin üzerine devrildi. Taksi şoförü son anda yaptığı manevra ile 3 anaokulu öğrencisinin hayatını kurtardı.


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Yayla Mahallesi’ndeki özel bir okulun bahçesinde, okul çıkışı saatinde 10 metre yüksekliğindeki meşe ağacı okulun giriş kapısının önüne devrildi. Okul servisi ve araçların bulunduğu bahçede Gizem Soydaş Şen’e ait 67 AN 750 plakalı otomobil ve Bülent Partalcı’ya ait 67 T 0176 plakalı ticari taksi hasar gördü. 

Bu arada hasar gören otomobillerden birinin içinde 3 anaokulu öğrencisi ise sürücünün dikkati sayesinde olaydan yara alamadan kurtuldu. 67 T 0176 plakalı taksinin şoförü Bülent Partalcı son anda yaptığı manevra ile 3 öğrencinin hayatını kurtardı.

Ticari taksiyle anaokulu öğrencilerini evlerine götürmek üzere okuldan alan taksi şoförü gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çocuklar bindi o sırada arkadaşıma bir telefon numarası verdim. O sırada yavaş yavaş seyir halindeydim. Daha sonra baktım ağaç devriliyor hemen geri vitese taktım hemen geri manevra yaptım arabanın ön kısmını kurtaramadım ancak çocukların sağlık durumu iyi” dedi.

TTK Yayla Konağı arkasında bulunan bir özel okulun bahçesinde meydana gelen olayda içerisinde 20 öğrencinin bulunduğu okul servisi kazayı kıl payı atlattı. Yaklaşık 3 metre önüne devrilen ağaçtan zarar görmeden kazayı atlatan 67 S 0057 plakalı okul servisinin sürücüsü Celil Bayraktar faciadan kıl payı kurtulduklarını ifade ederek, “ Kazanın yaşandığı andan 2 dakika önce aynı benim servisim gibi içerisinde anaokulu çocuklarının bulunduğu araç geçti. Yani 2 dakika daha erken devrilse arabanın üzerine düşecek. Ağaç bir anda yıkıldı hiç ses falan çıkmadı her şey bir anda oldu. Allaha şükür kimsenin canına bir şey olmadı” şeklinde konuştu.

Olay sonrası polis ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Orman bölge ekipleri ağacın yıkıldığı bölgeden ağacı kaldırmak için çalışma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2015, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER