Ülkü Ocakları: “Devletimiz ve milletimiz için kendimizi feda etmeye razıyız”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gencer Kamiloğlu, “Devletimiz ve milletimiz için kendimizi feda etmeye razıyız” dedi.

Ülkü Ocakları: “Devletimiz ve milletimiz için kendimizi feda etmeye razıyız”


Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gencer Kamiloğlu, “Devletimiz ve milletimiz için kendimizi feda etmeye razıyız” dedi.
Dün başkent Ankara’da, bugünse Diyarbakır’da, peşpeşe yaşanan terörist saldırılarına tepki sürüyor. Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları’na bağlık yaklaşık 100 kişilik gurup, Devrim Bulvarı güzergahında Atatürk Atını önüne kadar marş ve sloganlarla yürüdü.
Ülkü Ocakları Eğitim Masa Başkanı Egemen Egeli yönetiminde ‘komando marşı’ söyleyerek anıt meydanına giren gurup, burada ülkücü sloganları söyledi. Kız ve erkeklerden oluşan kalabalık, ülkücü işareti yaparak, ‘vatan sana canım feda’ ve ‘şehitler ölmez’ diye haykırdı. Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu adından İstiklal Marşı söylendi.

Biz, bu milleti uyutmayacağız
Ocak Başkanı Mehmet Gencer Kamiloğlu, okuduğu basın açıklamasında, vatanın hiçbir yanını, vatan hainlerine bırakmayacakların söyledi. İsim vermeden TBMM’de gurubu bulunan HDP üzerinden diğer siyasi partileri eleştiren Kamiloğlu, şunları söyledi:
Gün geçmiyor ki şehit haberleri gelmesin. Ahlak erozyonuna uğramış memleketimizin her yanı terör illeti ile sarılmışken, bu derece duyarsızlık nededir soruyorum sizleri. Cizre, Silopi temizlendi dediniz her gün yeni şehit haberleri alıyoruz. Kimleri ve neleri temizlediniz? Bu hainleri içimize kadar soktunuz, ülkemizin başkentinde bomba patlatır oldular. Söylenecek tek şey, terörü palazlandıran, meşrulaştırmaya çalışan ve teröre sessiz kalanlar, en az kadar teröristler kadar suçlu ve aşağılıktırlar. Türk milleti, terörün yayılmasına fırsat veren siyasetçilerin terörü cezalandıracağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Milli birlik ve bütünlüğümüze kasteden her kes bu ihanetin bedelini ödeyecektir. Bu memleketin 57’nci Alay’ın ruhunu taşıyan milliyetçi Türk gençliği olarak, bu cadde ve sokakları vatan hainlerine ve bölücülere bırakmayacağız. Unutmayın ki Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ‘uyulan milletler ya ölür ya da esir olarak uyur’.  Biz, bu milleti uyutmayacağız, asla uyumayacağız.
C5’lere de razıyız, tabutluklara da. Yol hak yoludur. Devletimiz ve milletimiz için kendimizi feda etmeye razıyız. Buradan, Devlet yetkililerine sesleniyoruz. Vatana ihanet edenler, hala niye Meclis’te? Bunlar için ne yapmayı düşünüyorsunuz?”

Kuran’ı Kerim okundu, dua edildi

Konuşmanın ardından gurbetçi Aziz Murat Bayhan, Kuran’ı Kerim okudu, dua etti. Kalabalık, Egemen Egeli’nin ardından birlikte söylediği ‘ülkücü yemini’ sonrası sessizce alandan ayrıldı.
Polis, toplanma öncesi, basın açıklaması okunması ve toplanma sonrası güvenlik önlemi aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER