ÜLKÜ OCAKLARI YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ

ÜLKÜ OCAKLARI YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ

gundemeregli.com-Kdz Ereğli ülkü ocakları geçtiğimiz günlerde okul içerisinde yaşanan olayla ilgili yetkilileri göreve davet etti.

Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada okulda öğrenciler arasında yaşanan olaylara dikkat çekerek şu görüşlere yer verdi:

“Terörün sadece kırsalda devam ettiğini ve şuan için hiçbir çatışma yaşanmadığını zannedenler büyük bir yanılgı içerisindedir. Üniversitelerde yuvalanan terör örgütü uzantıları, her fırsatta milliyetçi-ülkücü öğrencilere saldırmakta; okulunu bitirerek hizmet hayatına atılmayı hedefleyen arkadaşlarımızın eğitim hakkını engellemeye çalışmaktadır. Bu saldırıların Üniversitelerde olduğu gibi Ereğli eğitim Fakültesinde de olması terörist odakların faaliyetlerine müsaade edildiğini akla getirmektedir.

ÖĞRENCİYE SÖZLÜ VE FİİLİ TACİZ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Ereğli eğitim fakültesinde okuyan bir ülküdaşımız okul içerisinde saldırıya uğramıştır olay emniyete intikal etmiş fakat hala gerek okul yönetimi gerekse yetkililer tarafından bir işlem yapılmamıştır bundan cesaret alan zanlılar okulda önüne gelen öğrenciyi sözlü ve fiili tacizde bulunmaya devam etmektedirler.

OKUL YÖNETİMİ HİÇ BİR SOMUT ATMIYOR

Bir eğitim kurumu olması gereken üniversiteler, bölücü sloganlarla bezeli, örgüt paçavralarıyla dolu bir “terör üssü” haline dönüştürülmeye çalışılmaktadır. Sadece ülkücü öğrencilere değil, hiçbir farklı görüş ve gruba tahammülü olmayan bu barbar güruhun öğrenci kimliği taşıması her şeyden önce bilimle çelişmektedir. Okulla tek ilişkisi örgüt propagandası yapmak olan bu odaklara karşı okul yönetimlerinin hiçbir somut adım atmaması ve saldırıya uğrayan arkadaşımızın bazı öğretmenler tarafından tehdit edilmesi meselenin vahametini daha da artırmaktadır.

YARALANAN ÜLKÜDAŞIMIZIN DURUMU İYİ

Okul yönetiminin sessizliğinden, güvenlik kuvvetlerinin acizliğinden faydalanan bu çetenin son icraatı Ereğli eğitim Fakültesinde okuyan bir ülküdaşımıza alçakça saldırmalarıdır. Yaralanan hastaneye kardırılan ülküdaşımızın durumu çok şükür ki şuan iyidir.

BU PROVAKATİF EYLEMLERİN SEÇİM ZAMANINA DENK GELMESİ TESADÜF MÜDÜR ?

Bu provakatif eylemlerin seçim zamanına denk gelmesi tesadüf müdür? Bu olayı kimler tezgâhlamaktadır? Ülkücü öğrencilere yönelen bu saldırılara bilerek ve isteyerek göz mü yumulmaktadır? Böylesi bir iklimden kimler ne fayda ummaktadır? Üniversite yönetiminin bu sorulara cevap vermesi üzerlerindeki lekenin aklanması için bir zarurettir. Aksi takdirde üniversite yönetimi ve ilgili kolluk kuvvetleri “kışkırtıcı” ve “iştirakçi” olarak anılacaktır.

Özel güvenlikten polise, dekandan rektöre kadar herkesin ihmalinin bulunduğu bu olayın hukuki takipçisi olacağımızı buradan bir kez daha duyurmak istiyorum. Ülkücü-milliyetçi öğrenciler asla yalnız ve kimsesiz değildir!

MİLLETİMİZİN VİCDANINDA DA MAHKÛM OLACAKLARDIR.

Üniversitelerde bölücü yapılanmalara müsaade eden üniversite yönetimi meşruiyetini ve bilimselliğini yitirmiştir. Görevlerini kötüye kullanan bu yetkililer hukuk karşısında bunun hesabını vereceği gibi, milletimizin vicdanında da mahkûm olacaklardır.

ÜLKÜCÜ ÖĞRENCİLER ASLA YALNIZ DEĞİLDİR.

Ülkü Ocakları olarak üniversite rektörlerini, fakülte dekanlarını, emniyet birimlerini ve cumhuriyet savcılarını terörist odaklar karşısında görevlerini yapmaya çağırıyoruz.Ülkücü öğrenciler asla yalnız değildir. Hiç kimse sabrımızı ve gücümüzü sınamaya kalkmamalıdır. Aksi takdirde bunun sonuçlarına katlanacakları gibi, sorumluluğunun da sahibi olacaklardır. Temennimiz ülkemizde hukukun işlemesi ve gereken huzur ve güvenlik ortamının sağlanması yönündedir. Yoksa ülkücüler kendilerine yönelen saldırıları def etmeyi de fitne tezgâhını dağıtmayı da çok iyi bilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER