Ulupınar müjdeyi verdi

Ulupınar müjdeyi verdi

Ulupınar müjdeyi verdi

Gökçebey’ de TOKİ tarafından 2+1 ve 3+1 şeklinde dizaynedilen 394 konutun kura çekilişi bugün yapıldı.

Gökçebey Belediyesi ve TOKİ tarafından gerçekleştirilenZonguldak Gökçebey TOKİ projesinin hak sahiplerini bulduğu çekiliş içindüzenlenen programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, GökçebeyKaymakamı, Gökçebey Belediye Başkanı, Devrek Belediye Başkanı, ÇaydeğirmeniBelediye Başkanı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı, Zonguldak Muhtarlar DernekBaşkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çekiliş öncesi konuşma yapan Özcan Ulupınar; bu projekapsamında TOKİ tarafından 394 konut yapıldığını ve bugün hak sahiplerineverilecek dedi. Bununla birlikte AK Partili bir belediye olarak Gökçebey’iileriye götürdüklerini söyleyen Ulupınar AK Partili belediyelerin hizmet etmekiçin görevde olduklarını AK Parti iktidarı olarak hiç kimseye ayrımyapılmadığını ancak diğer belediyelerin hizmette geri kaldıklarını söyledi.

Gökçebey’ e köprüyü de en kısa zamanda yapmak içinçalışmaların devam ettiğine değinen Ulupınar, Gökçebey’ i anayola yaklaştırarakterminalin tesisi ve geniş bir yolla Sarıkaş’ a ulaştırıp, çıkmaz sokaklıktankurtarıp büyük bir ilçe haline getirmek için bütün çalışmalarıgerçekleştireceklerini ifade etti.

Başbakanın da geleceği Filyos projesinden de bahsedenUlupınar, 100 yıldır konuşulan bu projenin devletin ve hükümetin desteğiyle enkısa sürede sonuçlanacağını, yer tespitinin yapılıp şantiyenin kurulmayabaşladığını duyurdu. Filyos Limanının yapımı esnasında ve bittiğinde binlercegence istihdam yaratacağını ve Erdemir ölçekli 4 fabrika kapasitesindeolacağını vurguladı.

AK Partinin icraatlarına değinen Özcan Ulupınar, Bartın’a, Zonguldak’ a kadar olan yolların bitme seviyesine geldiğini, standartlarınyükseldiğini, stadyumun yapıldığını hizmetlerin aralıksız devam edeceğinisöyledi.

Ulupınar, her şeyden önce vatan dediklerini, buhizmetler yapılırken, Türkiye’ nin gelişmesini engellemek için terörle demücadele ettiklerini, dış destekli PKK’ ya, DEAŞ ve içerideki hainlerinoluşturduğu FET֒ ye karşı durduklarını dile getirdi. 15 Temmuz akşamında eğeramaçlananın gerçekleştiği düşünülürse hiç kimsenin burada olamayacağını,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulunda söylediklerinden yolaçıkarak onun dik ve haksızlıklara karşı duruşu ve liderliği sayesinde milletinsağduyusu ile darbeyi bertaraf ettiklerini dile getirdi.

En hayırlı işin insanın insana faydasının olduğunu,yaratılanların en şereflisi insana hizmetin kutsallığını, kalıcı bir eserbırakmanın önemli olduğunu ifade eden Ulupınar, emeği geçen herkese teşekküredip, hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, saygılarını sundu.


Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER