Ulupınar, öğretmenler hayatın anlamını öğretir…

Ulupınar, öğretmenler hayatın anlamını öğretir…

Ulupınar, öğretmenler hayatın anlamını öğretir…

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili ÖzcanUlupınar 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.Milletvekili Ulupınar mesajında şu ifadeler yer verdi.

“Mesleklerini büyük bir özveri ve amatör ruhla gönüllülükesasına göre icra eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününükutluyorum.

Eğitim sadece insanların geleceklerini belirlemez, aynızamanda insanların oluşturduğu ülkelerin geleceğini de belirler. Bugün dünyadabütün ülkelerin öncelikleri eğitimdir. Eğitim sorununu çözen toplumlar diğeralanlarda başarılı olmuş ve kalkınmışlardır.

Aileden başlayan ve hayat boyu devam eden uzun bir süreç olaneğitimin kaliteli olmasının ve amacına ulaşmasının temelini öğretmenlerimizoluşturmaktadır. Öğrendiğimiz ilk harften, ölene kadar edindiğimiz bilgi,beceri ve davranışların kazanılmasında sorumluluk alan öğretmenlerimize nekadar teşekkür etsek, ellerini ne kadar öpsek azdır.

Öğretmenlerimiz, kendilerini bireylerin hayatlarınışekillendirmeye adamış, bu onurlu ve itibarını hiçbir zaman kaybetmeyecekmesleklerini her şeye rağmen yerine getirmekten çekinmeyen ender insanlardır.

Hz. Ali’ nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesiolurum.’ sözünden yola çıkarak vermiş oldukları emekleri unutmadan onlarısadece bir gün değil her gün anmalı ve takdir etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere hayatın anlamını öğreten, ebediyeteintikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevi başındafedakarlığın simgesi haline gelmiş bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım ÖğretmenlerGününü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER