Ulupınar´dan yardım istediler

Devrek’te kas erimesi hastası olan iki kardeş Milletvekili Özcan Ulupınar’dan kendilerine yardım edilmesi talebinde bulundular.

Ulupınar´dan yardım istediler
Devrek’te kas erimesi hastası olan iki kardeş Milletvekili Özcan Ulupınar’dan kendilerine yardım edilmesi talebinde bulundular.
Zonguldak’ın Devrek ilçesi Karacaören Köyünde yaşayan ve her ikisi de üç, dört yaşlarına girdiklerinde kas erimesi hastalığına yakalanan birisi 9 diğeri 12 yaşında iki kardeş AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’dan tedavilerinin yapılması için yardım talebinde bulundular. Devrek’in Karacaören Köyünde yaşayan Berkay Ermiş(12) ve Berkan Ermiş(9) adlı kardeşler üç yaşından sonra yakalandıkları kas erimesi hastalığı nedeniyle AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’dan tedavileri için kendilerine yardım edilmesi talebinde bulundular. Torunlarının hastalığı nedeniyle çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen dedeleri Talat Ermiş,” Torunlarımın her ikisi de 3 yaşlarından sonra kas erimesi hastalığına yakalandılar. Ankara, Bursa, İzmir ve Zonguldak’ta gitmediğimiz doktor çalmadığımız kapı bırakmadık. Maalesef torunlarımın hastalığına çare bulamadık ve en son çare olarak ta milletvekilimizi aradık kendisi evimize kadar gelerek derdimiz dinledi ve gereken ne varsa yapılacağı sözü verdi şimdi tek ümidimiz vekilimizin araştıracağı doktorlar” diye konuştu.
Berkan ve Berkay’ı evinde ziyaret eden Özcan Ulupınar ise,” Bu aileye uzun zamandan bu yana gelmek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı ve ilk fırsatta bunu değerlendirmek istedim. Gerçekten çocukların durumu vahim el ve kayaklarını kas erimesi hastalığı nedeniyle kullanamıyorlar. Edindiğim bilgilere göre bu hastalığın tedavisini İstanbul’da bir profesör yapıyormuş kendilerine mutlaka ulaşıp bu çaresizlerin sorunlarını çözmeye çalışacağım kendilerine buradan söz veriyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER