Ulupınar,Ereğli-Devrek karayolu için Karayolları ve il özel idare çalışmalarını sürdürüyor

Ulupınar,Ereğli-Devrek karayolu için Karayolları ve il özel idare çalışmalarını sürdürüyor

Ulupınar,Ereğli-Devrek karayolu için Karayolları ve il özel idare çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, DevrekBelediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve İl Genel Meclis Üyesi Özcan Özmekikile beraber Vali Ali Kaban’ı ziyaret ettiler.

Ulupınar, valilik ziyareti sonrası yaptığı açıklamada;

Devrek ve Çaydeğirmeni beldemizdeki eksiklikleri konuşupbilgi aldık. Vali Bey, Devrek Hışıroğlu mesire alanı için önümüzdeki günlerdeüst yapı çalışmalarına başlanacağını, Devrek ilçemize bağlı köy yollarınıngerekirse 2. bir ekip daha kurularak eksikliklerinin giderilerek tamamlanıpistenilen seviyeye getirileceğini, Ereğli-Devrek karayolunu gündemegetirdiğimizde karayolları ve il özel idarenin üstüne düşeni yapıp konununçözüme ulaştırılacağını söyledi.

Bununla birlikte Çaydeğirmeni beldesinde dere ıslahı veköprü çalışmaları yapılacağını, Devrek Başlarkadı’ dan Zonguldak’ a kadaruzanan yolun ihalesinin yapılacağı ve tamamlanmasının da önümüzdeki yıl içinplanlandığını dile getirdi.

Devrek’ te meydana gelenheyelan sonrası genel yaşamı etkileyen fiziki şartları ve heyelanzedelerindurumunu görüşmek ve Devrek’ teki foseptik arıtma alanının 20 dönüm civarınadüşürülüp geriye kalan 70 dönüm kadar olan arazinin yatırımcılara tahsis edilipistihdam sağlanması hususlarını değerlendirmek üzere sayın valimiz ile birliktebaşbakanlık müsteşarımız ve çevre bakanımıza ziyarette bulunacağız. diyen Özcan Ulupınar,ayrıca AK Parti iktidarının hizmetlerine devam ettiğini ve edeceğini, hiçkimsenin veya hainlerin kendilerini millet için çalışmaktan yıldıramayacağınıifade edip, tüm Zonguldaklı ve Devrekli hemşerileri için planlanan ve hayatageçirilen projelerin hayırlı olmasını diledi.


Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER