ÜNİAK kahvaltı programı’nda, üniversiteli gençleri buluşturdu

ÜNİAK kahvaltı programı’nda, üniversiteli gençleri buluşturdu

ÜNİAK kahvaltı programı’nda, üniversiteli gençleri buluşturdu


Kdz. Ereğli Ak PartiÜniversite Teşkilatı, bugün Öğretmenevi’nde üniversiteli öğrencilerle birliktekahvaltı programı düzenledi. Programa İlçe Başkanı Sn. Mehmet Fatih ÇAKIR,Belediye Başkanı Sn. Hüseyin UYSAL, Gençlik Kolları Başkanı Sn. Hüseyin ALAGÖZkatıldı. Programda konuşma yapan İlçe Başkanı Sn. Mehmet Fatih ÇAKIR; bu tarzorganizasyonu düzenledikleri için öğrencilere ve ÜniAk Teşkilatı’na teşekkür ettive bundan sonra da sık sık üniversiteli öğrencilerle birlikte olacaklarınıifade etti. Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Sn. Hüseyin UYSAL iseÜniversiteli öğrencilere şehri nasıl bulduklarını ve varsa şehirdenbeklentilerini sordu. Daha sonrasında ise üniversiteli öğrencilerin sorunlarıdinlendi. Sorunlarıngiderilmesi için Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı, ellerinden geleniyapacaklarını belirtti.

Üniversiteöğrencilerinin her zaman yanında olduklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Sn. Hüseyin ALAGÖZ; sorunlarıntakipçisi olacaklarını çözümü noktasında ise “üzerlerine düşeni fazlasıylayapacaklarını” ifade etti.

Kahvaltı programınayoğun bir katılım vardı. Toplantıda söz alan ÜNİAK teşkilatı; üniversiteöğrencilerine yönelik program ve projelerin devam edeceğini, Kdz. Ereğli’deşehir ve üniversite yapılarının bir bütün olduğunu belirterek İlçe Başkanı SnMehmet Fatih ÇAKIR’ a Belediye Başkanı Sn. Hüseyin UYSAL’a ve Gençlik KollarıBaşkanı Sn Hüseyin ALAGÖZ’e teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 06:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER