UNUTMADIK,UNUTMAYACAĞIZ

UNUTMADIK,UNUTMAYACAĞIZ
gundemeregli.com-Kdz  Ereğli ilçesindeki gazeteciler, 2004 yılında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden meslektaşları Altan Altay ve eşi Nurten Altay ile 3 yaşındaki kızları İzel Altay´ı, vefatlarının 9. yılında mezarı başında andı.
Kdz. Ereğli ilçesinde yayın yapan yerel Ereğli Radyo Televizyonu’nda (ERT) Haber Müdürlüğü görevi yapan ve 23 Ağustos 2004 tarihinde Hendek yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Altan Altay ve ailesi, 9. ölüm yıldönümünde mezarları başında anıldı.
Altan, Nurten ve İzel Altay için şehir mezarlığındaki mezarları başında ilçe müftülüğünce görevlendirilen imamlar Yasin-i Şerif okudu. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Altay ailesi için dua edildi.
Gazeteci meslektaşları tarafından organize edilen anma programına Altay ailesinin yakınları ile ilçede yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan 50’ye yakın gazeteci katıldı.
Programın ardından misafirlere tatlı ikramında da bulunulurken, gazeteciler mezara karanfiller bıraktı.

OLAY
Ereğli Radyo Televizyon A.Ş.’de çalıştığı dönemde çıktığı tatilden dönüş yapan Altan Altay, 23 Ağustos 2004 tarihinde Hendek yakınlarında trafik kazası sonucu 3 aylık hamile eşi ve 3 yaşındaki kızıyla birlikte hayatını kaybetmişti. 06 GZ 661 plakalı otomobil, Adapazarı-Hendek ilçesinin Çukurhan köyü yakınlarında Ahmet Çivici´nin kullandığı 34 ECZ 63 plakalı kamyonla çarpışmıştı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2013, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER