USLU DESTEK SÖZÜ ALDI

USLU DESTEK SÖZÜ ALDI

gundemeregli.com-30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi partilerin belediye başkan adaylar gibi muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi.

6 muhtar adayının bulunduğu Ereğli İlçesi’ne bağlı Kocaali mahallesinde muhtarlığa aday olduğunu açıklayan Murat Uslu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Uslu vatandaştan büyük ilgi gördüğünü belirterek çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Uslu, yaklaşık 400 seçmenin olduğu Kocaali mahallesinde, Muhtar olması halinde önemli projeler gerçekleştireceklerini anlatarak, herkesin kendisine destek olacağına inandığını ifade etti.

Yerel seçimler öncesi ev ziyaretlerine başladığını dile getiren Uslu şunları söyledi:

“Aza olacak arkadaşlarımızı belirledik, ben ve ekip arkadaşlarım ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Köyümüzün önde gelen büyüklerinden destek sözü aldık. Bana ve ekibime destek olacaklarını belirten herkese güvenim tam. Mahallemiz adına 6 adayın çıkması bir yandan sevindirici ama diğer yandan bir o kadar da üzüntü verici. Çünkü aday bolluğunun olduğu bir yer, hizmetin yetersiz olduğunun en büyük göstergesidir. Adayların fazlalığı halkın beklentilerinin tam olarak karşılanmadığını gösteriyor. Bizim amacımız Kocaali mahallesine en iyi hizmeti getirerek, kamu kurum ve kuruluşlarla vatandaşımız arasında bir köprü kurmaktır. Bizde bunu ekibimizle birlikte başaracağız. Kocaali’ye hak ettiği hizmetleri projeleri ile birlikte getireceğiz” İnşallah demokratik bir seçim olur, aday olan diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum “dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER