Uysal: ´´ Çocuklar geleceğin mimarlarıdır ´´

‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çocukların geleceğin mimarları olduğunu belirtti.

Uysal: ´´ Çocuklar geleceğin mimarlarıdır ´´

‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla birmesaj yayınlayan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çocuklarıngeleceğin mimarları olduğunu belirtti.

Başkan Uysal’ın mesajı şöyle:

‘Sevgili çocuklar; Sizler, gelecek pınarlarımızın enbüyük membasısınız. Sizler, küçük yüreklerinizle büyük Türkiye’nin mimarlarıolacaksınız. Sizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’hayalini gerçekleştirecek yegâna güçsünüz.

Biz büyüklere düşen görevse sizlere onurlu bir gelecek,insan haklarını ve demokrasiyi iliklerine kadar yaşayan bir Türkiye kurmak.

Bizler Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak sizlerin enönemli hakkınız olan seçme ve seçilme hakkınızı küçük yaşta sizlere teslimettik.

İlçemizde kurduğumuz Çocuk Meclisimiz ile KaradenizEreğli’mizi siz çocuklarımızla yönetiyoruz. Sizlerin fikirlerine değerveriyoruz.

Sizlerin yaptığı çalışmalarla, ekonomisiyle,sanayisiyle gelişmiş, eğitim ve kültürde çağ atlamış bir şehir inşa edeceğinizebütün kalbimle inanıyorum. Çocuklarımız bizlere, geleceğimiz ise çocuklarımızaemanettir’

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER