Uysal: ´´ En değerli kıymet bilgidir ´´

Karadeniz Ereğli Belediyesi, TED Karadeniz Ereğli Koleji ve Türk Telekom işbirliği ile hazırlanan protokol kapsamında bugün 13.30’da Abdi İpekçi Sergi Salonu ve yanında ‘Kitaplarla Konuşmak’ konulu projenin açılışını gerçekleştirildi.

Uysal: ´´ En değerli kıymet bilgidir ´´


Karadeniz Ereğli Belediyesi, TED Karadeniz Ereğli Koleji ve Türk Telekom işbirliği ile hazırlanan protokol kapsamında  ‘Kitaplarla Konuşmak’ konulu projenin açılışını gerçekleştirildi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, projenin hayata geçmesinde emeği olan TED Karadeniz Ereğli Koleji, Türk Telekom ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek şunları söyledi; ´´ Bu çok önemli bir proje, hani bazen binalar yapmak, inşaatlar yapmak, yollar yapmaktan çok daha önemli. Bu proje ile, minik kütüphaneler ile halkımızın gençlerimizin kitaba erişimini kolaylaştıracağız. Kitaplara erişmek bilgi sahibi olmak demektir. En değerli kıymet bilgidir, bilgi toplumu olmalıyız. Çünkü toplumun itici gücü bilgidir, bilgi toplumudur çünkü bu kitapları ne kadar çok okursak o kadar eğitimli bir kitle olur ve toplumumuzu bu bilgilerden faydalandırabiliriz´´ dedi. 

Proje kapsamında evlerde okunmayan kitapları,  minik kütüphaneye dönüştürülen telefon kulübelerine bırakılarak bütün halkın faydalanması çağrısında da bulunan Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, daha sonra çocuklar ile fotoğraf çektirip sohbet etti.
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER