Uysal: ´´Tesellimiz yaralı ve can kaybının olmaması´´

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu kalorifer kazanının patladığı ve çevredeki binalarında zarar gördüğü Bölücek Kadir – Nevişet Kameraoğlu okulunda incelemelerde bulundu, mahalle halkına ve okul müdürüne geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uysal: ´´Tesellimiz yaralı ve can kaybının olmaması´´

Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu kalorifer kazanının patladığı ve çevredekibinalarında zarar gördüğü Bölücek Kadir – Nevişet Kameraoğlu okulundaincelemelerde bulundu, mahalle halkına ve okul müdürüne geçmiş olsundileklerini iletti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, BaşkanYardımcısı İbrahim Cöbek ve ilgili daire müdürleriyle birlikte Cumartesi günüakşamı kalorifer kazanının patladığı Bölücek Kadir-Nevişet Kameroğlu okulundaincelemelerde bulundu.

Başkan Uysal, patlamanın olduğu lojmanda bulunan okulmüdürü Rasim Durmuş’a ve Bölücek Mahallesi Muhtarı İsmail Şişman ile patlamadansonra evleri ve arabaları zarar gören mahalle halkına geçmiş olsun dilekleriniiletti.

UYSAL: TESELLİMİZ YARALI VE CAN KAYBI OLMAMASI

Patlamanın yaşandığı lojman, zarar gören okul veçevredeki binaları inceleyen Başkan Uysal; “Çok büyük bir felaket atlattık. Buhasarı gördükten sonra tek tesellimiz yaralı ve can kaybının olmaması. Savcılıktarafından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra talimat verdim hemen temizlikçalışmasına başlayacağız. Bu olayın iyice incelenerek, bu tür yapılar için dersalınması gerekiyor. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Mahallehalkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür olayların bir dahayaşanmamasını diliyorum” dedi.

Başkan Uysal, mahalle halkının patlamaya ilişkingörüşlerini de dinledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER