UYSAL ,BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, 24 Temmuz Basın Bayramı ve basından sansürün kaldırılışının 106.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

UYSAL ,BASIN BAYRAMINI KUTLADI

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, 24 Temmuz Basın Bayramı ve basından sansürün kaldırılışının 106.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Uysal’ın mesajı şöyle:

Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olan 24 Temmuz tarihi, her yıl Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanıyor.Haberlerin ve düşüncelerin iletilmesine aracılık ederek toplumun bilgilendirilmesini, farklı fikirlerin dile getirilmesini ve tartışılmasını sağlayan basın, üstlendiği görev itibariyle bugün toplumumuzun en önemli kurumlarından biri haline gelmiştir. İçinde bulunduğumuz çağda her türlü aracın iletişim vasıtası olarak kullanılması nedeniyle haberler daha hızlı yayılıp, paylaşılmaktadır. Kitle iletişimin bu kadar etkin olduğu bir zamanda basın kuruluşlarının güç ve önemi her geçen gün daha da artmaktadır.Hal böyle olunca basının; içinde yaşadığı toplumun, mili, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine sahip çıkarak doğru ve tarafsız bir şekilde görevini yerine getirmesi kamuoyunun nazarında oldukça önem taşımaktadır. Bu düşüncelerle; mesai kavramı gözetmeksizin toplumu aydınlatmak, kamuoyu oluşturmak için sorumluluk bilinciyle hareket eden başta Karadeniz Ereğli olmak üzere bölgemizde görev yapan radyo, televizyon, yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER