Uysal, Cumhuriyet yürüyüşüne, tüm Ereğli halkını davet etti.

Başkan Uysal, Cumhuriyet yürüyüşüne, tüm Ereğli halkını davet etti.

Uysal, Cumhuriyet yürüyüşüne, tüm Ereğli halkını davet etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Uysal tüm bölge halkını 29 Ekim Perşembe günü saat 18.30’da Bağlık Karakolu önünden başlayacak Cumhuriyet yürüyüşüne davet etti.

Başkan Uysal’ın mesajı şöyle:

“Cumhuriyet, aziz Türk Milleti’nin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseri, birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğinde olmaz denilenlerin başarabileceğinin en büyük ispatıdır.

Ülkemizin dirlik ve düzeni için gerekli özenin, Cumhuriyet değerleri çevresinde kenetleneceğine ve yeni eserlerle yüceltilerek geleceğe güçlü bir şekilde taşınacağına olan inancım tamdır.

Büyük kurtuluş mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu bildiren, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha minnet ve şükran duygularımı ifade ederken, tüm Ereğli halkını, 29 Ekim Perşembe günü 18.30’da Bağlık Karakolu önünden başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşüne davet ediyorum.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92.yılını kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER