UYSAL ,ERDEMİR CADDESİNDEYDİ

UYSAL ,ERDEMİR CADDESİNDEYDİ

gundemeregli.com-Önceki gün Ankara’daki Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına katılan AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, Ereğli’deki seçim çalışmalarını Erdemir Caddesi’nde sürdürdü.

Çok sayıda Meclis Üyesi adayı, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, Uysal, esnafı ziyaret ederek yol üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla görüştü.

Uysal, cadde üzerindeki özel bir hastaneyi de ziyaret ederek meslektaşları, hastane çalışanları ve hastalar ile bir süre sohbet etti. Erdemir Caddesi ziyareti sırasında bazı ev hanımlarının Uysal’a balkonlarından el salladığı ve sevgi gösterilerinde bulunduğu görülürken Uysal, Erdemir Caddesi’ndeki seçim gezisine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmalarımızı esnaf ziyaretlerimizle sürdürüyoruz. Gittiğimiz her noktada gördüğümüz ilgi, çalışma heyecanımızı daha da artırıyor.”dedi.

Uysal, “İnanıyorum ki, yerel seçimlerden başarı ile çıkacağız. Ereğli çok daha güzel günlere ulaşacak. “ifadelerine de yer verdi.
 
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER