Uysal, “Size rağmen hiçbir şey yapmayız”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerine bu hafta sonu da devam etti. Köseler, Süleymanlar, Kırmacı ve Balı mahallerini ziyaret ederek sorunları dinleyen Uysal, hafta içinde de aynı mahalleleri bir kez daha ziyaret ederek, sorunları yerinde görüp, çözüm noktasında çalışmalara başlanacağını söyledi. Uysal, “Halka rağmen hiçbir şey yapmayız. Tüm çabamız, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir Ereğli içindir” dedi.

Uysal, “Size rağmen hiçbir şey yapmayız”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,mahalle gezilerine bu hafta sonu da devam etti. Köseler, Süleymanlar, Kırmacıve Balı mahallerini ziyaret ederek sorunları dinleyen Uysal, hafta içinde de  aynı mahalleleri bir kez daha ziyaret ederek,sorunları yerinde görüp, çözüm noktasında çalışmalara başlanacağını söyledi.Uysal, “Halka rağmen hiçbir şey yapmayız. Tüm çabamız, daha sağlıklı ve dahayaşanabilir bir Ereğli içindir” dedi.

Başkan Uysal, Cumartesi günü ilk ziyaretini Köseler Mahallesine yaptı.Burada Mahalle Muhtarı Saip Eraslan ve mahalle sakinleri ile bir araya gelenUysal, sorunları dinledi. Mahalle halkının tarihi çeşme, ulaşım, yol vekanalizasyon ağırlıklı sorunlarını not alan Uysal  “Perşembe ya da Cuma günü sorunları DaireMüdürlerimizle birlikte yerinde görerek kısa, orta ve uzun vadede çözüm içinçalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.                                                                                                                          

 “SİZE RAĞMEN HİÇBİR ŞEY YAPMAYIZ”                                                   

BaşkanUysal, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda “Bizler sizlerin talepleriniyerine getirmek için varız. Halka rağmen hiçbir şey yapmayız. Tüm çabamız, dahasağlıklı ve daha yaşanabilir bir Ereğli içindir” dedi. Uysal, “El birliği ileyılmadan, yorulmadan sorunların üstesinden geleceğiz.” ifadesini de kullandı.                   


SÜLEYMANLAR MAHALLESİNDE DERNEK EVLERİ KONUŞULDU                   

Başkan Uysal,Süleymanlar Mahallesi ziyaretinde de, Muhtar Hüseyin Soyarslan ve mahallesakinleri ile görüştü. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Uysal, Adliyebinası önündeki hafriyat, bazı bölgelerde yaşanan yol sorunları ve birvatandaşın, mahalle sınırları içinde bulunan dernek evlerinin, amacı dışındakullanıldığı ve çoğunun açılmadığına yönelik şikayetlerini tek tek not aldı.                                           Uysal,gün içinde Kırmacı’da Mahalle Muhtarı Hazım Seviç, Balı Mahallesi’nde iseMuhtar Hüseyin Yılmaz ve mahalle sakinlerinin de  sorunlarını dinleyerek notlar aldı.Uysal’a,mahalle gezilerinde Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Kışla MahallesiMuhtarı Muhammet Demir’de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER