UYSAL´A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

UYSAL´A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
gundemeregli.com-
Kdz Ereğli  Belediye Başkanlığına seçilen Opr. Dr. Hüseyin Uysal’a tebrik ziyaretleri sürüyor.
Kdz. Ereğli’nin yeni Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı bu gün Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetimi, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve Yönetimi, Düzceliler Derneği Yöneticileri, Kızılay Derneği Başkanı Yusuf Oktay ve yönetimi, Alaplı Eski Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı Yöneticileri ziyaret etti.
Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş 30 Mart seçimlerinin Ereğli için bir milat olduğunu söyledi. Ereğli ekonomisinin eski gücüne kavuşması için Türk Metal Sendikası olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını dile getiren Odabaş, Erdemir işçilerinin de kaos ortamı istemediğini ifade etti.
Odabaş ve sendika yöneticilerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da konuklarına hitaben yaptığı konuşmada, ilçenin yerel yönetiminde yeni bir sayfa açıldığını ve bu sayfanın da her zaman beyaz kalması için ellerinden geleni yapmaya söz verdiklerini söyledi. Erdemir işçilerinin ve sendika yöneticilerinin, Kdz. Ereğli’nin kalkınması için barış ortamının mutlaka sağlanması yönünde yaptığı çağrıları halkın dikkate aldığını kaydeden Uysal, bundan sonraki süreçte Kdz. Ereğli Belediyesi’nin gerek Erdemir ve OYAK, gerekse de Türk Metal Sendikası ile her zaman iyi diyaloglar içesinde olacağını ve Ereğli ekonomisinin canlanması adına yapılacak her mücadeleye destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Uysal’a bilgiler vermek ve görevinin hayırlı olmasını dilemek amacıyla ziyaret gerçekleştiren Kdz. Ereğli Müftüsü Recai Albayrak’a, müftülük müdürleri de eşlik etti. Başkan Uysal’a Peygamberimiz Hz.Muhammed’in soyunu ifade eden bir tablo ile gül takdim eden Albayrak, her yıl yurt genelinde kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenecek programlarla ilgili bilgiler verdi.
Uysal’ı ziyaret eden siyasi parti ve STK temsilcileri yeni seçildiği görevinde kendisine başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER