Uyuşturucu madde bağımlılığı anlatıldı

Kdz. Ereğli ilçesi Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı Çaylıoğlu Jandarma Karakolunda görevli askerler tarafından köylülere uyuşturucu madde bağımlılığı anlatıldı.

Uyuşturucu madde bağımlılığı anlatıldı
Kdz. Ereğli ilçesi Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı Çaylıoğlu Jandarma Karakolunda görevli askerler tarafından köylülere uyuşturucu madde bağımlılığı anlatıldı.
Çaylıoğlu Çok Programlı Lise’nin konferans salonunda gerçekleşen toplantıya köy muhtarları, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra veliler katıldı. Çaylıoğlu Jandarma Karakolu’nda Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Nazım Alagöz, katılımcılara gençlerin uyuşturucuya nasıl başladıklarını ve ailelerin çocuğunun uyuşturucu bağımlısı olup olmadığını nasıl anlayacağını anlattı. Gençlerin uyuşturucuya başlamasında arkadaş ortamının ve ailenin önemli tol oynadığını dile getiren Alagöz, anne babaların çocuklarına örnek oluşturması için sigarayı bırakmaları gerektiğini söyledi. Çocuğunun uyuşturucu madde kullandığından şüphelenen anne babaların telaşa kapılmadan doktora gitmelerini tavsiye eden Alagöz, tedavi sürecinde de çocuklarına destek olmaları gerektiğini dile getirdi.
Konferansa katılan Çaylıoğlu Muhtarı Şanver Aktağ ise uyuşturucunun çağın en kötü illetlerinden biri olduğunu belirterek, ailelerin bilgilendirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı. Aktağ bilgilendirme için Jandarma ekiplerine teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER