Uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 1’i kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Zonguldak’ta uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 1’i kadın 6 kişi gözaltına alındı. 

İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucu maddeleri Zonguldak’ta sattığı iddia edilen zanlıları 4 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alan Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri düzenledikleri operasyonla biri kadın olmak üzere 6 kişiyi gözaltına aldı.

Daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 49 yaşındaki A.G. isimli kadınla birlikte F.K. (29), Ö.Ç. (30), B.D. (41), M.K. (32), E.G. (31) gözaltına alındı. Operasyon sonrası şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 300 gram sentetik bonzai uyuşturucu maddesi ve 60 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. 

Şüphelilerle bağlantıları olduğu tespit edilen ve ´uyuşturucu madde ticareti yapmak´ suçundan cezaevinde bulunan H.S. ve İ.S.’nin de ifadelerinin alınacağı öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER