UZUN, UÇAR’I İSTİFAYA DAVET ETTİ.

UZUN, UÇAR’I İSTİFAYA DAVET ETTİ.

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak eski il Başkanı Celil Uzun Zonguldak il başkanı Hamdi uçar’ıın istifa etmesi gerektiğini belirtti.

Uzun yaptığı yazılı açıklamada “Halbu ki bütün sorumluluğun sahibi olarak iki dönemdir kazanamayan il başkanı teşkilatı rahatlamalı istifa etmelidir. Artık şu gerekir. sayın Hamdi Uçar ile bu teşkilat başarılı olmamaktadır. Bundan sonra teşkilat mensuplarımızın başı yerden kalkmayacaktır “dedi.

Geçen dönem “Başkanı ben belirlemedim” diyerek desteğini esirgeyen Hamdi Uçar’ın bu dönemde belirlediği adaya destek vermediler diye bazı kişileri zan altında bırakamayacağını belirten uzun şunları söyledi;

“Aynı İl başkanının il SKM’si bizi bir kere bile göreve çağırmamış,adı birlik beraberlik olan toplantılarına devam etmemiştir.ama biz çok özel çalışanlarımızla teşkilatımıza destek verdik. maddi manevi çalışmalarımızla teşkilatımıza destek verdik.Maddi manevi çalışmalarımızla bize görev veren Ereğli,Alaplı,Kilimli ve Kozlu ilçelerinde görevimizi yerine getirdik.Ben soruyorum acaba Hamdi Uçar kardeşimiz seçimlerden önce görevden almaya çalıştığı ve hiçbir destek vermediği Ereğli ilçesinin kazanan belediye başkanlığının arkasına nasıl sığınmaktadır.Buradaki teşkilata bir kere bile olsun teşekkür etmemiştir.

BEN İL BAŞKANI OLSAYDIM KESİNLİKLE ZONGULDAK’I KAZANIRDIK

İşte bu tür yanlış hareketler neticesinde tüm Zonguldak’ta CHP ’nin arkasında kalmıştır.Belediye başkanlıklarında CHP 12,AKP 11 belediye başkanlığı kazanmıştır.Aynı oranlar il genelde ve belediye meclis üyelerinde de gerçekleşmiştir.AK partililer bir daha böyle hizmetleri yaşamamaları için partilerine sahip çıkmalıdır.Parti teşkilatımız Zonguldak ta dibe vurmadan tedbir almak zorundadırlar.Ben burada bu dönem il başkanı olsaydım bu dönem belediye başkanlığını kesinlikle kazanırdık.belki Ali Bektaş beni yanlış anlayacak ama Ali Bektaş Zonguldak’ta aday olmamalıydı.Zonguldak’ta kendisinin önünü kesecekleri belliydi.Ayrıca meclis listesi de çok kötü idi.Başbakanımıza küfür eden ve paralel yapıya hizmet eden çok kişi bulunmaktaydı.

KENDİ DENEYİMİ İLE KENDİSİNİ UÇURACAĞINA ZONGULDAK’TA AK PARTİ’İ UÇURMASINI BEKLEDİK

Son söz olarak, Hamdi Uçar’ın teşkilata yardımcı olması ve önümüzdeki seçimlerde daha kötü duruma düşmememiz için özeleştiri yaparak istifa etmesi gerekmektedir. Belediye başkanlığı sayısında bile CHP’nin gerisine düşen bu arkadaşımızın hiçbir mazereti olamaz. Kendi deneyimi ile kendisini uçuracağına Zonguldak’ta AK Parti’i uçurmasını bekledik

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER