VAHŞETİN SONU: 2 ÖLÜ, BİR TUTUKLU

VAHŞETİN SONU: 2 ÖLÜ, BİR TUTUKLU

hspace=1
hspace=1
hspace=1
hspace=1
gundemereğli.com-Kdz. Ereğli’de akıllara durgunluk veren cinayetin sır perdesi aralandı. İki kişinin vahşice cinayete kurban gitmesi ile sonuçlanan inanılmaz olayın arkasından, iki tarafında çok yakın arkadaşının çıkması bu kadarı da pes dedirtirdi.

Üç kişinin arasında yaşanan ve sebebi tam olarak anlaşılamayan olayda iki kişi genç,genç yaşta toprağa verilirken, bir kişi ise cezaevine gitti.

Cinayeti çözen eldeki tek kanıt ise, cinayet saatinde Katil Zanlısı Deniz P.’nin ticari taksi ile olay yerinde olduğunun belirlenmesi ile kız ve ailesi ile uzun süredir yaşadığı tehdit ve hakaret olayı. Cinayeti derinlemesine araştıran Emniyet güçleri, kısa sürede bir cinayeti de çözümlemiş oldu.
Kdz. Ereğli İlçesi´nde son iki gündür  gündemi meşgul eden vahşi cinayetin zanlısı Deniz. P.  (22) iki kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak Kasımpaşa  Askeri Cezaevine gönderildi.
   Dün Denizli´deki birliğinden alınarak Ereğli´ye getirilen cinayet şüphelisi Deniz P, bu sabah saatlerinde çıkarıldığı Adliye´de Savcının isteği üzerine mahkemeye sevk edilmişti.
   Alınan bilgiye göre Deniz P.´nin olayla ilgili tüm iddiaları reddetmesine rağmen mahkeme tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Kdz. Ereğli Radar mevkisinde yaşanan olayda, 5 günlüğüne askerden izine gelen Deniz. P.  Uzun süredir tehdit ettiği öne sürülen Gizem Tunç ile Murat Erdoğan’ı öldürdüğü iddia edilmişti.

Cinayet sonrasında Katil Zanlısı Deniz P.’nin aylardır Gizem Tunç’u tehdit ettiği ve ailesinin defalarca şikayetçi olmasının belirlenmesi ve cinayet saatinde bölgede bulunduğunun tespiti üzerine cinayeti işledikten sonra gittiği askeri birliğinde hiçbir şey olmamış gibi davrandığı tespit edildi.
   Adliye önünde toplanan ölenlerden Murat Erdoğan´ın yakınlarının olası tepkisine karşı Zonguldak´tan Çevik Kuvvet, Alaplı´dan da takviye ekip geldi.
   Sıkı güvenlik önlemleri arasında Ereğli Devlet Hastanesi’ne götürülen Deniz P, burada yapılacak sağlık kontrolünün ardından Kasımpaşa Cezaevi´ne götürülecek.

   Geçtiğimiz Cumartesi günü evinden ayrılan Murat Erdoğan´dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirmiş, yapılan aramada ise radar mevkisi olarak bilinen bölgedeki bağ evinde Erdoğan’ın kurşun ve bıçakla öldürülmüş halde cesedine rastlanılmıştı. Polisin çevrede yaptığı aramada ise 21 yaşındaki Gizem Tunç’un elleri bileklerinden kesilmiş halde cesedine ulaşmıştı.
   Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin derinleştirdiği araştırma sonucunda şüpheli görülen ve askerlik görevini yaptığı tespit edilen Deniz P, Denizli’deki birliğinden alınarak bugün sabaha karşı saatlerde Ereğli’ye getirilmişti.
   Polis, basının görüntü ve fotoğraf almasını engellemek amacıyla Ereğli Devlet Hastanesi Morgu’nun bulunduğu kısımda sağlık kontrolünü yaptırdığı Deniz P’yi, daha sonra Merkez Komutanlığı’na teslim etmişti.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden  Gizem tunç ile Murat Erdoğan ise ikindi namazına müteakiben  kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER