Vali Kaban’a Teşekkür etti

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti

Vali Kaban’a Teşekkür etti

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Yorulmaz, Zonguldak Valiliğince 01-04 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’ye düzenlenen gezi’ye katılarak memnun kalan şehit yakınları ve gaziler adına Vali Kaban’a teşekkür etti. Ziyarette Çanakkale gezisine katılan şehit yakını ve gazilerin çok memnun oldukları dile getiren Yorulmaz, Şehitler diyarı Çanakkale´de hep birlikte çok duygulu anlar yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi; Bir şehit babası olarak, çok duygulandım, Çanakkale şehitliğinde dedemin ismini bulmaktan daha da mutlu oldum, Cuma namazımızı Çanakkale şehitliğimizde kıldık, Sayın Valimizin 29 Mayısta da Hazreti Mevlana´nın Şehri Konya´ya gönderecek olmasından dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum “dedi.

Yorulmaz ziyaret sonunda Vali Kaban’a şehit yakınları ve gaziler adına Çanakkale´den getirdiği hediyeyi takdim ederek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER