Vatan Partisi Alaplı hizmet binası açıldı

Vatan Partisi Alaplı hizmet binası açıldı

Vatan Partisi Alaplı hizmet binası açıldı

Vatan Partisi Alaplı ilçe Teşkilat Binası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.
Alaplı Rampalı Çarşıda hizmete açılan parti binasının açılışına Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz, Vatan Partisi İl Başkanı Ali Seydi Tatar, Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Alev Aksu, Alaplı ilçe Başkanı Dr. Cihat İçeliler ve partililer katıldı.
Açılışta konuşan Vatan Partisi Alaplı ilçe Başkanı Dr. Cihat İçelliler, şunları söyledi:”Ülkemizde iki büyük hak yeme mevcuttur. Birincisi seçim barajı, Avrupanın hiçbir ülkesinde yüzde 10 barajı yoktur. Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bile seçim barajı yüzde 5dir. Avrupanın çoğu ülkesinde baraj yok veya yüzde 1-2 dir. Türkiyede yüzde 9 kusür oy alsan bile oylar başka partiye gitmektedir. Böyle saçmalık kul hakkı yemem olmaz. İkincisi ise birkaç partiye hazine yardımı verilmektedir. 2015 yılında AK Parti 265 trilyon, CHPye 175 trilyon ve MHPye 85 trilyon hazineden yardım aldılar. Hazine bizim paramız, bizim paramız ile kandırılıyoruz. Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı seçim barajı ve hazine yardımı kesinlikle kaldırılmalıdır. 2002de bir sene içinde 6 şehidimiz vardı şimi ise günde onlarca ve kimi zaman yüzlerce şehidmiz olmaktadır. Komşularımız ile sıfır sorun varken, şimdi ise sır sorun mevcuttur. Ekonomide Banker Kastelli ekonomisidir. Hemen hemen herşey satılmıştır. Şimdi otoyollar, köprüler, havaalanları sıradadır. Arçelik firmsı bile mutfak fıırnı fabrikasını kapatmış ve Çinde imal ettirmektedir. Bankerr Kastelli para alıp satmanın sonunda iflas etmiş kendi hayatına son vermiştir. İşçi köylü, esnaf çok zor durumdadır. Sanayici, memur, emekli de sıkıntı içindedir. AK partili Bakan ekonomi için dua edin demektedir. Milli varlıklarımız, değerlerimiz, geleceğimiz satılmaktadır. Şimdiki gençler babalarının kazanımlarını harcamaktadır. Vatan Partisi huzur içinde, insanca yaşamak içindir. Hak için, halk için Vatan Partisidir. Herşey vatan için, Vatan Partisi Türkiye içindir.”
Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz, Vatan Partisi İl Başkanı Ali Seydi Tatar da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından parti binasının açılış kurdelesi Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz, Vatan Partisi İl Başkanı Ali Seydi Tatar, Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Alev Aksu, Alaplı ilçe Başkanı Dr. Cihat İçeliler tarafından kesildi. Açılışta davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER